من اصلا کاری به علمی بودنش ندارم گلم
من از جنبه وجدانی میگم حرف من وفاداری و وجدان داشتن مرداست تفاوت قایل شدن حتی در احترام به شوهر فوت شده با زن فوت شده زمین تا آسمون فرقشه.
حرف من قانون دینیمون هست که چرا مردها رو هم محدود نکرده لااقل میگفت احترام زن فوت شده رو ۴ماه نگه داره، یعنی مرد حتی نمیتونه ببهشید زیر شکمش رو ۳،۴ماه نگه داره یه قانون هم برای مردا میزاشتن
آدم دلش میگیره حس حقارت به من دست میده
ببین وقتی مردا زن دوم میگیرن ولی وقتی عدالت روهم رعایت نمیکنن، بازخواست نمیشن، هیچ جرمی هم مرتکب نشدن، عقد هم باطل نمیشه، قانون هم کاری باهاشون نداره،
زن اول هم مجاز به شکایت کردن نیست، مردا صد در صد نمیتونن عدالت رو رعایت کنن ولی بازم صیغه میکنن یا زن دوم میگیرن.
صیغه هم که کلا لزومی به اجازه زن اول نداره و بدون اجازه همسر مرد میتونه به راحتی صیغه کنه که روح زنش هم خبردار نشه.
زن فقط نیاز به خوراک و پوشاک و خرجی نداره و صرفا به خاطر خرجی ازدواج نمیکنه،زن نیاز عاطفی هم داره نیاز به توجه و محبت و یک همراه در زندگی.
اگر واقعا دل مردا خیلی به حال زنان بی سرپرست میسوزه که خرجی نداشته باشن میتونن به اونها از لحاظ مالی کمک کنن نیازی نیست به خانه و زندگیشون رفت و آمد داشته باشن و نیازی هم به ازدواج و رابطه جنسی نیست چون قصدشون فقط کمک بوده.
مگه قراره مردا به هر کسی که کمک میکنن با اون زن حتما رابطه جنسی هم داشته باشن؟
در این شرایط پس عواطف زن خودش چی میشه همون طور که مرد نمیتونه که زنش را با کسی ببیند زن هم نمیتونخ که مردش را با زنی دیگه ای ببینه.
مطابق ماده ۴۹قانون مصوب ۱۳۹۱
عدم ««ثبت»» ازدواج دائم جرم بوده و مجازات آن جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت میباشد
عدم ثبت ازدواج موقت بدون اجازه همسر و بدون ثبت هم جرم نیست زیرا لزومی به ثبت این واقعه مانند ازدواج دائم نیست
اگر مرد بدون اجازه همسرش عقدموقت کند آن عقدباطل است؟
خیر عقدموقت از نظرشرعی و قانونی صحیح است و نمیتوان آن را باطل کرد.
آیا ازدواج موقت شوهر بدون اجازه همسر و نامه دادگاه مجازات دارد ؟
خیر... مجارات ندارد، آن چه مجازات دارد عدم ثبت واقعه نکاح دائم است.
ازدواج موقت(صیغه) برای یک مرد متاهل منع قانونی و شرعی ندارد و بدون اجازه همسر اول جرم نیست.
مردان متأهل درمسافرتهای طولانی و یا در مأموریتها و نیاز جنسی پیدا میکنند اسلام برای پاسخگویی به این نیاز ازدواج موقت را تجویز کرده.
حالا اگر مردا بگن یک زن برای ما کفایت نمیکنه جوابگو نیازهای ما نیست چی؟
یا مثلا رابطه های انچنانی که زن نمیتونه به خواسته های شوهرش تن بده چی؟ بره صیغه کنه شوهرش؟
ای کاش این صبر و بردباری پیشه کردن برای مردا هم بود اینقدر پر رو نمیشدن راه رو قشنگ براشون باز کردن
💥درماده ۱۷ قانون حمایت خانواده مصوب *درسال۱۳۵۳* ازدواج موقت بدون اجازه همسر اول و ازدواج دائم بدون اذن همسر را جرم معرفی کرده بود و برای آن مجازات تعیین شده بود اما بعد از انقلاب برطبق نظریه شورای نگهبان این ماده قانونی غیر شرعی اعلام شد.
درحال حاضر قانونی که در این خصوص حاکم است ماده ۴۹قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱میباشد که برطبق این ماده:
عدم ثبت ازدواج دائم جرم بوده و مجازات آن جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت میباشد.
۱، ازدواج مجدد بدون اجازه همسر یا دادگاه جرم نیست.
۲، عدم ثبت ازدواج موقت بدون اجازه همسر و بدون ثبت هم جرم نیست.
۳، اگر مردی حتی بدون اجازه دادگاه یا همسر اول به هرطریقی ازدواج را ثبت کند، جرم عدم ثبت واقعه نکاح دائم را مرتکب نشده.