2777
2789
عنوان

چرا زنا بدبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 45 پست
زن بعد فوت شوهرش حداد بهش حرامهمو رنگ کردن، تیپ زدن، آرایش کردن، عطر زدن، تا چندین ماه حتی حرامه مرا ...

حتی اگه رنگ‌کردن‌ مو حرام باشه درطول عده فقط به این فکرکن خدا این‌ دستور رو‌داده و خالق ما دانا هست حکیم هست به ظاهر قضیه نگاه نکن سطحی نگاه نکن مگه به خدا شک دارین؟

ی سری مسئولیتا از گردن ما ساقط هست اما اگه مرد سر باز بزنه مجازات میشه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من هم دقیقا برعکس شماهم خودم و هم اطرافیانم خیانت و نارضایتی هارو تجربه کردیم که به این نتیجه رسیدم

مطمئنین تو انتخابتون دقت کردین؟مطمئنین همه ی راه های شناخت رو‌رفتین؟مطمئنین باعقل تصمیم گرفتین؟

من بار اول کاملا با احساس بار دوم کاملا عاقلانه انتخاب کردم اما یکی از فامیلام ازدواج دومشو‌کاملا احساسی تصمیم گرفت و شکست خورد همه به من میگفتن سختگیری اخرش متوجه شدن حق با من بود

هنوزم به کسی میگم با کسی که مشروب میخوره ازدواج نکنین تعجب میکنن فقط ی مثال کوچیک بود 

من ازدواجمو اول و اخر لطف خدا میبینم اما خودمم خیلی سخت گرفتم شکرخدا فعلا خوب بوده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی سری از احکام رو که گفتین تاحالا نشنیدم مثلا رنگ کردن مو خیلی بعیده که گناه باشه و اینکه درمورد راب ...

بزنید حداد متاسفانه حرامه
فقه اسلامی در تعیین احکام، تفاوتهای زیستی و اجتماعی بین مرد و زن را درنظر گرفته است. 
درحالی که زن در دوران عده وفات ««باید»» به‌طورخاص از زینت کردن خودداری کند
((مرد از این حکم مستثنی است)) 
دلیل این تفاوت که زنان ((به‌طور طبیعی ««باید»» بیشتر درموقعیت عاطفی و اجتماعی سوگواری قرار گیرند)) 
{{درحالی که مردان میتوانند از نظر شرعی به سرعت به زندگی عادی خود بازگردند}}
یعنی مردا نه احساس دارن نه عاطفه زنشون رو خاک کردن تموم میشه میره.

در عده به زن فرصت داده میشود تا نسبت به وضعیت جدید خود و آینده‌اش فکر کند.
یعنی مردا کلا احتیاجی به فکر کردن درمورد آیندشون رو ندارن زن روخاک کردن سریع زن میگیرن😶😑😐 اصلا درک نمیکنم

زن 8 تا 9ماه طول میکشه تا یک رابطه رو فراموش کنه برای کسی که بخواد همسرش هم فراموش کنه بیشتر از اینها هست. 
اما یک مرد درعرض یک هفته میتونه یک رابطه چندین ساله و حتی همسر رو فراموش کنه و این بخاطر نظام خلقت متفاوت زن و مرد هست.
یعنی هر چی بیشتر از خلقت مردا میخونم متعجب تر میشن
زن از لحاظ عاطفی ((باید)) 3 ماه طول بکشه تا خودشو پیدا کنه... 
[[ اما مرد نظام ذهنیش رو خدا جوری خلق کرده شبیه زن نیست و سریع بعد طلاق و فوت همسرش، همه چیز و از یاد میبره و رها میکنه و میتونه بلافاصله بره تو رابطه جدید 
مرد یک رابطه 4 ساله رو درعرض یک هفته میتونه فراموش کنه حتی کمتر

عده وفات حفظ حرمت و وفاداری زن به زندگی زناشویی با مرد است 
ممکن است این سوال مطرح شود که چرا حفظ احترام زن پس از فوت بر شوهر واجب نشده است؟
در این صورت برای مرد نیز ازدواج مجدد در این مدت باید ممنوع اعلام می­شد. 
 پاسخ به این سوال درمنابع فقهی و اسلامی داده نشده.
«دین اسلام تنها به فلسفه حرمت زندگی زناشویی توسط زن اشاره کرده»

خب چرا مگه زن انسان نیست؟
چرا در همه مسائل به زنها سخت گرفته میشه و به مردا راحت؟

­علامه طباطبایی دلیل این امر بر زوجه را رعایت جانـب حیا، عفـاف و حفـظ­شان می­داند 
یعنی مرد احتیاجی به نگه داشتن حجب و حیا نداره؟

عدم خروج از منزل بدون اجازه شوهر:
زن در دوران عده نمیتواند بدون اجازه شوهر از منزل خارج شود، مگر درموارد ضروری مانند مراجعه به پزشک یا انجام امور شرعی.

کلی احادیث و روایت هست در مورد تمکین مرتب زن بخون گلم دیگه من کپی نمیکنم بفرستم

حتی اگه رنگ‌کردن‌ مو حرام باشه درطول عده فقط به این فکرکن خدا این‌ دستور رو‌داده و خالق ما دانا هست ...

من اصلا کاری به علمی بودنش ندارم گلم
من از جنبه وجدانی میگم حرف من وفاداری و وجدان داشتن مرداست تفاوت قایل شدن حتی در احترام به شوهر فوت شده با زن فوت شده زمین تا آسمون فرقشه.
حرف من قانون دینیمون هست که چرا مردها رو هم محدود نکرده لااقل میگفت احترام زن فوت شده رو ۴ماه نگه داره، یعنی مرد حتی نمیتونه ببهشید زیر شکمش رو ۳،۴ماه نگه داره یه قانون هم برای مردا میزاشتن
آدم دلش میگیره حس حقارت به من دست میده
ببین وقتی مردا زن دوم میگیرن ولی وقتی عدالت روهم رعایت نمیکنن، بازخواست نمیشن، هیچ جرمی هم مرتکب نشدن، عقد هم باطل نمیشه، قانون هم کاری باهاشون نداره، 

زن اول هم مجاز به شکایت کردن نیست، مردا صد در صد نمیتونن عدالت رو رعایت کنن ولی بازم صیغه میکنن یا زن دوم میگیرن. 

صیغه هم که کلا لزومی به اجازه زن اول نداره و بدون اجازه همسر مرد میتونه به راحتی صیغه کنه که روح زنش هم خبردار نشه. 

زن فقط نیاز به خوراک و پوشاک و خرجی نداره و صرفا به خاطر خرجی ازدواج نمیکنه،زن نیاز عاطفی هم داره نیاز به توجه و محبت و یک همراه در زندگی. 

اگر واقعا دل مردا خیلی  به حال زنان بی سرپرست میسوزه که خرجی نداشته باشن میتونن به اونها از لحاظ مالی کمک کنن نیازی نیست به خانه و زندگیشون رفت و آمد داشته باشن و نیازی هم به ازدواج و رابطه جنسی نیست چون قصدشون فقط کمک بوده. 

مگه قراره مردا به هر کسی که کمک میکنن با اون زن حتما رابطه جنسی هم داشته باشن؟ 

در این شرایط پس عواطف زن خودش چی میشه همون طور که مرد نمیتونه که زنش را با کسی ببیند زن هم نمیتونخ که مردش را با زنی دیگه ای ببینه. 

مطابق ماده ۴۹قانون مصوب ۱۳۹۱
عدم ««ثبت»»  ازدواج دائم جرم بوده و مجازات آن جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت میباشد
عدم ثبت ازدواج موقت بدون اجازه همسر و بدون ثبت هم جرم نیست زیرا لزومی به ثبت این واقعه مانند ازدواج دائم نیست 

اگر مرد بدون اجازه همسرش عقدموقت کند آن عقدباطل است؟
خیر عقدموقت از نظرشرعی و قانونی صحیح است و نمیتوان آن را باطل کرد. 

آیا ازدواج موقت شوهر بدون اجازه همسر و نامه دادگاه مجازات دارد ؟
خیر... مجارات ندارد، آن چه مجازات دارد عدم ثبت واقعه نکاح دائم است. 

ازدواج موقت(صیغه) برای یک مرد متاهل منع قانونی و شرعی ندارد و بدون اجازه همسر اول جرم نیست. 
مردان متأهل درمسافرتهای طولانی و یا در مأموریتها و نیاز جنسی پیدا میکنند اسلام برای پاسخگویی به این نیاز ازدواج موقت را  تجویز کرده.
حالا اگر مردا بگن یک زن برای ما کفایت نمیکنه جوابگو نیازهای ما نیست چی؟ 

یا مثلا رابطه های انچنانی که زن نمیتونه به خواسته های شوهرش تن بده چی؟ بره صیغه کنه شوهرش؟ 

ای کاش این صبر و بردباری پیشه کردن برای مردا هم بود اینقدر پر رو نمیشدن راه رو قشنگ براشون باز کردن 

💥درماده ۱۷ قانون حمایت خانواده مصوب *درسال۱۳۵۳* ازدواج موقت بدون اجازه همسر اول و ازدواج دائم بدون اذن همسر را جرم معرفی کرده بود و برای آن مجازات تعیین شده بود اما بعد از انقلاب برطبق نظریه شورای نگهبان این ماده قانونی غیر شرعی اعلام شد. 

درحال حاضر قانونی که در این خصوص حاکم است ماده ۴۹قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱میباشد که برطبق این ماده: 

عدم ثبت ازدواج دائم جرم بوده و مجازات آن جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت میباشد. 

۱،  ازدواج مجدد بدون اجازه همسر یا دادگاه جرم نیست. 

۲، عدم ثبت ازدواج موقت  بدون اجازه همسر و بدون ثبت هم جرم نیست. 

۳، اگر مردی حتی بدون اجازه دادگاه یا همسر اول به هرطریقی ازدواج را ثبت کند، جرم عدم ثبت واقعه نکاح دائم را مرتکب نشده.

مطمئنین تو انتخابتون دقت کردین؟مطمئنین همه ی راه های شناخت رو‌رفتین؟مطمئنین باعقل تصمیم گرفتین؟من با ...

گلم کشور ما کشور اسلامیست و قانونمون هم از دینمون گرفته شده یعنی قوانین اسلامی

مرد خوب داشتن بی عدالتی و قانون رو عوض نمیکنه گلم من از این احساس ناراحتی میکنم

من میگم چرا خدا برای مردا این دنیا رو بهشت کرده، و خیلی آزادی داده، اختیار و اراده داده، ولی برای زنها فقط محدودیت داده؟
میگم این عدالت نیست

گلم من اصلا حرفم در مورد انتخاب نبود
در مورد عدالت بود، دینمون و قوانین کشورمون.

فقط مشروب نیست مواد مخدر و هرزگی هم شاملش میشه ادم معتاد نه تعهد حالیشه، نه غیرت، نه مسئولیت

بزنید حداد متاسفانه حرامهفقه اسلامی در تعیین احکام، تفاوتهای زیستی و اجتماعی بین مرد و زن را درنظر گ ...

شاید جواب خیلی از سوالاتتونو ندونم چیزایی که تجربه کردم رو‌میگم

اصلا اینطور نیست که مردا سریع یادشون بره بعضی از مردا اینطور هستن همسر سابقم مجرد موند تا من ازدواج کنم بعد یکسال دوباره پیشنهاد داد که رجوع کنیم قبول نکردم ،سمت خودم فراوون دیدم بعد طلاق مرد قصد رجوع داره و‌زن نداره.البته دیدم کسانی رو که رفتن و‌پشت سرشونو نگاه نکردن

حالا شما میگین مرد میتونه سریع فراموش کنه و بی احساس هست به این دقت کردین این میتونه زمینه ساز گناهشون باشه مردی که عاطفه نداره محبت نکنه بنظرت خدا خوشش میاد مردی که اهل وفاداری نیست همسرش زود دلشو میزنه خدا دوسش داره؟ما باید از خدا شاکر باشیم همچین احساس قوی بهمون داده تا گناه نکنیم

مثلا من وقتی فکرمیکنم اگه مثل مردا کم عاطفه بودم چطور میتونستم حق همسرمو تو زندگی ادا کنم؟

اینا ویژگی خوبی نیست که بخواین از نداشتنش ناراحت بشین 

حتی زود ازدواج کردن اقایون بعد فوت همسر بازم‌ میتونه به نفع ما زنا باشه خدایی نکرده فکر کنین مثلا یکی بیاد خواستگاریتون شرایط عالی فقط همسرش دوماه فوت شده بنظرتون شما جواب رد میدین؟

بااین مثالا عمق مطلبو دریابین چی میخوام بگم فقط به ظاهر قضیه نگاه نکن خیلی حکمت ها نهفته هست خدا میگه من میدونم و شما نمیدونین

گلم کشور ما کشور اسلامیست و قانونمون هم از دینمون گرفته شده یعنی قوانین اسلامیمرد خوب داشتن بی عدالت ...

خدا راه دیگه ای برای ما باز کرده شما چیکار به قانون دارین

نهایت اینه تو قانون مهرتون رو ببخشین 

روزی که رفتم جدا بشم عاقد گفت نمیخوای حقتو بگیری گفتم نه فقط دعا کن طلاقم بده گفت زنی ضربه خوردی حداقل حقتو بگیر گفتم نمیخوام حوصله دادگاه ندارم من خدارو دارم 

من خیلی اذیت شدم اما به خدا گفتم میبخشم به شرطی که مرد خوبی قسمتم کنی

اگه منم خودمو درگیر این قانونا میکردم که دیگه نمیتونستم زندگی کنم از این فکرا بیا بیرون با خدا وارد معامله شو

ی مثال دیگه :دوستم همسرش خیانت کرد اگه بدونی هنوزم با دوسه تا بچه داره مهریه میگیره انقدر خودشو درگیر قانون کرد خدارو انگار یادش رفت این شوهرشم خیانت کرد نمیخوام بگم گرفتن حق بده میخوام بگم قانون پشتش بود ذره ای گذشت نکرد هنوزم داره پسررو بازی میده خودشم بدبخته

اون پسره هم تو زندگیش آرامش نداره بخاطر خیانتایی که کرد

پس شما فقط به رضایت خدا راضی باش اونجایی هم که فکر میکنی سخت گرفته اگه بگی خدایا من داناتر از تو نیستم تو حتی سختی هم بفرستی خیره اونوقت راحت کنار میای

گلم کشور ما کشور اسلامیست و قانونمون هم از دینمون گرفته شده یعنی قوانین اسلامیمرد خوب داشتن بی عدالت ...

منم گفتم مشروب ی مثال بود فقط کلی موارد هست که باید بررسی بشه

همیشه اینو بدون تو اکثر طلاقا اونی که ظلم کرده تو قانون برنده میشه کلمه اکثر رو‌دقت کنین 

شما فقط به خدا توکل کنین ببین چه راهی باز میشه

بالاتر گفتم من اگه میخواستم به این فکر کنم تو قانون شکست خوردم که باید خودکشی میکردم.یا مثلا من زن بودم میگفتن مرد طلاق میگیره راحت زن میگیره برای زن خیلی سخته 

خدا جوری سرمو بالا اورد که هنوزم که هنوزه روزی نیست شکر نکنم 

اینطور نیست زندگیم بدون سختی باشه نه اما واقعا ابرومندانه هست و‌من هم سعی میکنم حتی مشکلات رو زمینه ای برای رشد خودم ببینم

شاید جواب خیلی از سوالاتتونو ندونم چیزایی که تجربه کردم رو‌میگماصلا اینطور نیست که مردا سریع یادشون ...

منم دارم از خلقت مردا گلایه میکنم
از بی احساس و بی عاطفه بودنشون، اینکه برای زن ارزش قائل نشده، اینکه همه چیز برای لذت و رفاه مرداست مخصوصا جنسی.
گلم مردی صیغه کنه یا با زنی رابطه داشته باشه نمیاد جار بزنه و اعلام کنه من جدا شدم رابطه دارم مردا ۱ماه هم بدون رابطه نمیمونن.

هیچ نفعی برای زنها نداره عملا هول بودن مردارو نشون میده.
صد در صد ردش میکنم حتی ندیده فقط پیشنهاد بده رد میکنم همچین مردی رو 
مردی که تا این اندازه بی معرفت، بی احساس، بی وفاست، که ۲ماه بعد مرگ زنش به راحتی فکر زن دیگه رو میکنه صد در صد با من هم همینکارو میکنه چون وفادار نیست و معرفت و وجدان نداره حالا شرایطش هرچقدر خوب هم باشه مهم نیست اصل کاری رو نداره که برای یک زن مهمترین چیزه.

منم دارم از خلقت مردا گلایه میکنماز بی احساس و بی عاطفه بودنشون، اینکه برای زن ارزش قائل نشده، اینکه ...

من مثل شما فکر نمیکنم شما با این افکار فقط و‌فقط به‌خودتون ضربه میزنین

اصلا مهم نیست همسرم بعد دوماه فوت من زن بگیره مهم اینه تو زندگی خیانت نکنه .

هیچوقت به خودتون گفتین چرا مردا میرن سربازی ما نمیریم؟چرا مردا رفتن جبهه ما نرفتیم؟و خیلی مثالای دیگه

شاید مردا بگن خانما راحتن جبهه نمیرن اما من میگم خوشبحال مردا میتونن شهید بشن چی بالاتر از شهادت .پس اینکه چطور به فضیه نگاه کنیم مهمه.

شما از افرینش گله دارین برین دنبال جوابش از ی عالم بپرسین اما اگه نرفتین دنبالش من بهتون توصیه میکنم یک هفته بحای تمرکز روی این تفاوت ها فقط به این فکر کنین خداوند عادل هست هیچوقت بد بنده هاشو‌ نمیخواد و ی روزی اینجا یا شاید تو اون دنیا همه جیزو برات روشن کرد

هر سوالی شما میپرسین من فقط به این فکر میکنم شما خدا رو‌نشناختین

منم گفتم مشروب ی مثال بود فقط کلی موارد هست که باید بررسی بشههمیشه اینو بدون تو اکثر طلاقا اونی که ظ ...

تمام حق و حقوق ما زنها بخاطر همین مهریه ازمون سلب شده گلم مهریه رو هم ببخشیم؟

گفتم گلم من کاری به تصمیمات شخصی ندارم من منظورم چیز دیگریست.

من فقط یه چیزی رو فهمیدم
بنده اگه پاکترین و بهترین بنده هم باشه خدا دوستش نداشته باشه فایده ای نداره بدبخته، 
همش بستگی به این داره خدا کدوم بنده اش رو دوست داشته باشه حتی بنده ای که بد هست جلوی چشمام دارم موارد زیادی میبینم.

انگار همه چیز به شانس بستگی داره اینکه خدا بندش رو انتخاب کنه داره اینکه خدا از کدوم بندش خوشش میاد.
مثل پدر و مادرهارو دیدی؟
یه بچه ای خودشو براشون فدا میکنه از زندگیش و مالش میگذره براشون فاداکاری میکنه ولی اونا دقیقا اون بچه دیگه ای رو دوست دارن  یه بچه دیگه ای رو دوست دارن که اصلا سالی یکبارم بهشون سر نمیزنه.

تمام حق و حقوق ما زنها بخاطر همین مهریه ازمون سلب شده گلم مهریه رو هم ببخشیم؟گفتم گلم من کاری به تصم ...

عزیرم من هرچی میدونستم رو گفتم کسی که بدترین روزاشو پشت سر گذاشت

اینو میدونین خدا مهربونتر از پدرومادره دیگه و گفته بین بچه هاتون فرق نذارین و فرق گذاشتن گناهه.پدرومادرحق ندارن به یکی بیشتر محبت کنن به یکی کمتر پس قطعا خودشم فرق نمیذاره

شما در شرف طلاق هستین؟

من مثل شما فکر نمیکنم شما با این افکار فقط و‌فقط به‌خودتون ضربه میزنیناصلا مهم نیست همسرم بعد دوماه ...

گلم شاید برای شما مهم نباشه ولی برای من و خیلی از زنهای دیگه مهمه، مردی که صبر نمیکنه سال زنش تموم بشه بعد هوسرانیهاش رو شروع کنه یا حتی چند ماه صبر نمیکنه .
این یعنی مرگ همسرم برام مهم نیست مهم لذت خودمه مرد که مرد، برام ارزش نداره بخاطر تا سالش صبر کنم، این کار مرد یعنی زنم برام ارزشی نداشت.

شما تصور کن دور از جونت مادرتون فوت کنه همون ماه اول باباتون به کل مادرتون رو فراموش کنه بگه زن میخوام یا دامادتون بعد ۴۰دخترتون بره زن بگیره چه حالی میشین؟
این حرکت مرد این پیام رو میرسونه که مرگ زنم برام کوچکترین اهمیتی نداره که بخاطرش غصه بخورم.

ولی به زنها توصیه شده غصه بخورید و ۵ماه عزاداری کنید بخاطر احترام و حرمت به شوهر
پس حداد روهم نباید بر زن حرام میکردن گلم.

سربازی که یه مسئولیت داده شده به مردا با کلی حق و حقوق ولی از زنها سلب شده.
وقتی ۳۰ تا حق رو دادن به مردها که از زن سلب کردن خب سربازی هم باید برن