2777
2789

نه بابا

واسه بچه ها هم انجام میدن

سریع خوب میشی

عزیزم چه علایمی داری

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قدیما مد بود اکثر بچه هارو عمل میکردن 

سرپاییه بستری نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

آبجیم رفته بود اووو بچه بود یادمه حرف نمیزد چیزی هم بعدش سخت ميخورد تا یه مدت بهتر شد یه دوستامم رفته بود میگفت حالت بیهوشی براش سخت بوده ولی الان خیلی بهتر شده هرکول شده

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

لوزه هام گنده شدن روشم عفونت های سفیدهست نمیتونم چیزی قورت بدم درد میگیره

برو حتما بیشتر  ببین دکتر کجا خوبه کجا وارد ترن به بقیش فک نکن آخرش که باید عمل کنی

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒