2777
2789

خونه نوساز ۵طبقهدو واحدی دوتا پارگینگ اسانسور انباری و ۱۵۵ متر ۳خواب کلا ۳واحد ساکنن با ما میشه ۴تا  نزدیک مدرسه دخترمه که سرویسم نمیخواد

حالا 

این ساختمان تو خیابونی که هست یه حالت پس کوچه خیلی بزرگ داره مربعی شکل که یه ظلعش همین ساختمون یه ضلعش یه ساختمون دیگه که کارهای ریز کاریش مونده و روبه روی ساختمون ما دوتا ساختمون که فقط بنا رو ساختن و حالا حالا ها کارگرها مشغولن 

بعد 

دیشب رفتین خونه رو ببینیم به دلیل ساختمون سازی جلوی ورودی رو با گونی بسته بودن  یه طولی حدود ۴۰متر 

حالا من دوتا بچه دارم که کوچیکه ۴سالشه 

دو دل موندم  چون تو اونجا فقط ۳تا خانواده ساکنن میترسم از کارگرهای افغانی  یهو شبی با چاقو بخوان وارد ساختمون بشن ۳تا مرد و ۳تا زن و چند تا بچه چه کاری از دستشون برمیاد 

یا من حتی ۵مین بخوام بچمون خونه بزارم برم سرکوچه برگردم ببینم خدایی نکرده اتفاقی افتاده 

اینا ترس هام هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این افکار هرجا بری باید بترسی

اصلا ادم ترسویی نیستم ولی نمیدونم چرا دیروز این گونی رو دیدم یه حسی شدم  گرچه الان دیگه بغل هر ساختمونی افغانا بالاخره دارن یه کاری میکنن

میتونی یکم کوچیکتر بگیری۱۰۰ متری بگیر جای بهتر

جاش عالیه بهترین لوکیشن  اصلا هم مکانش پرت نیست. فقط این دوتا ساختمون که روبه روی ماست و کارگرا توشن  و ۴تا خانواده ساکن 

که کل واحدها داره کابینت میخوره برای سکونت