2777
2789
عنوان

اتفاقایی که برات افتاده و یادت نرفته چین👀🔥و از کی ض

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 48 پست
چ سختی ای داشت؟ منم دلم میخاد اربعین امسال برم چ حس و حالی داشت؟سوغاتیت چی بود نی نی؟

خب سختی ما بیشتر همسفرامون بودن یه خورد اذیت کردن وگرنه که تو مسیر سختی نداشت 

حس و حالش معرکست ببین من هرچی بگم باز نمیشه توصیف کرد فقط باید خودت بری حس‌کنی 

سوغاتی هم قضیش خیلی خیلی مفصله ولی همین که رفتم ضریح رو زیارت کردم یکی از خدام اونجا اومدو به زبان عربی بهم گفت دستت رو باز کن وقتی دستم رو باز کردم تربت اونجا رو بهم داد 

اصن خیلی خوب بود برعکس تصوری که عامه دارن از این مسیر بی نهایت هم خوش میگذره و آدم خوشحاله

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

خب سختی ما بیشتر همسفرامون بودن یه خورد اذیت کردن وگرنه که تو مسیر سختی نداشت حس و حالش معرکست ببین ...

همسفراتون اشنا بودن یا غریبه؟ 

چکار میکردن ک اذیت شدین؟ 

شوهرم میگه زن رو ببری پیاده روی اربعین اذیت میش 

جای زن نیست .

اما من دلم افتاده برم اگر قابل بدونه امام حسین و قسمتم بشه .

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسفراتون اشنا بودن یا غریبه؟ چکار میکردن ک اذیت شدین؟ شوهرم میگه زن رو ببری پیاده روی اربعین اذیت م ...

ما با اقوام درجه یک مثل دایی حتی زندایی و این خونواده ها میریم عالین 

ایشون خاله مامانم بود بنده خدا سنگ کلیه داشت هم لجبازی میکرد رعایت نمی‌کرد همم خیلی نق میزدن دیگه عاصی شدیم

والا پدر منم همین نظر رو داشت که جای زن نیست ولی خب ما هر سال همگی میریم 

آیت که میگن جای زن نیست روز اربعین تو بین‌الحرمین رو میگن که شما میتونی یه روز قبل یا بعد روز بعدش بری زیارت 

ولی برای پیاده روی هیییچ مشکلی نیست

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ما با اقوام درجه یک مثل دایی حتی زندایی و این خونواده ها میریم عالین ایشون خاله مامانم بود بنده خدا ...

ممنونم ازت

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید