2777
2789

خونه نوساز ۵طبقهدو واحدی دوتا پارگینگ اسانسور انباری و ۱۵۵ متر ۳خواب کلا ۳واحد ساکنن با ما میشه ۴تا  نزدیک مدرسه دخترمه که سرویسم نمیخواد

حالا 

این ساختمان تو خیابونی که هست یه حالت پس کوچه خیلی بزرگ داره مربعی شکل که یه ظلعش همین ساختمون یه ضلعش یه ساختمون دیگه که کارهای ریز کاریش مونده و روبه روی ساختمون ما دوتا ساختمون که فقط بنا رو ساختن و حالا حالا ها کارگرها مشغولن 

بعد 

دیشب رفتین خونه رو ببینیم به دلیل ساختمون سازی جلوی ورودی رو با گونی بسته بودن  یه طولی حدود ۴۰متر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من دوتا بچه دارم که کوچیکه ۴سالشه 

دو دل موندم  چون تو اونجا فقط ۳تا خانواده ساکنن میترسم از کارگرهای افغانی  یهو شبی با چاقو بخوان وارد ساختمون بشن ۳تا مرد و ۳تا زن و چند تا بچه چه کاری از دستشون برمیاد 

یا من حتی ۵مین بخوام بچمون خونه بزارم برم سرکوچه برگردم ببینم خدایی نکرده اتفاقی افتاده 

اینا ترس هام هست 

یه کم ریسک داره زندگی توی این جور محل هایی

فقط مشکل کمی ساکنین و افغانیهاست که لرز به تنم انداخته 

چون دو دفعه بری بیای میبینن چند نفرین و خیلی راحت امار میگیرن 

خونه هم هم طبقه یک نفر ساکنن

خب بخرین ولی تا زمانی که ساختمان روبه رویی مشغول کارن برید جای دیگه مستاحریوقتی بنایی تموم شد برگردی ...

بهتر از این خونه هم دیگه نیست که بخواییم گیر بیاریم تمام معیارامون داره