2777
2789

عروسی  گرفتن ، من عروسی میخواستم اونا هم پافشاری میکردن نمیگیریم تو شهر ما هزینه عروسی نصف نصفه پدرم جهاز تکمیل و خونه داد ولی یه عروسی شراکتی براشون سنگین بود حالا بعد از قهر شش ماهه و آشتی کردن از اول گند اخلاق بود و بی درک شدیدتر شد چون من گفتم خودمون راجع به گرفتن یا نگرفتن مراسم به تفاهم برسیم برگشت بهم گفت پدر و مادرم اولویت منن و هر چی اونا بگن من انجام میدم و قرارنیس بهت عروسی بگیرم همونجا ما قهر کردیم تا شش ماه ، بعد شش ماه هم با واسطه شدن فامیلا آشتی کردیم انتظار داشت من پیشقدم بشم منم پیشقدم نشدم چون گفت اولویتم پدر ومادرم هستن و اونا تاج سرمن اینجور حرفا و من از این حرفش خیلی ناراحت شدم چون کسی که ازدواج میکنه باید باهم تو‌خیلی از چیزا به تفاهم برسن و نظرشون مشترک باشه ولی فعلا به این درک نرسیده بود خلاصه سر اینکه برام عروسی گرفت و این قهر شش ماهه و علاوه بر اونا خیلی مسائل دیگه باعث شد کار ما به طلاق بکشه ، به نظرتون تو اینجور مواقع خانم باید پیشقدم میشد واسه آشتی یا آقا؟ چون میخواست مراسم نگیره 

بنظرم عروسی حق یه دختره.. 

حالاشایدکسی دوست نداشته باشه

ولی من خودم به شخصه عروسی برام خیلی خیلی مهمه

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم عروسی حق یه دختره.. حالاشایدکسی دوست نداشته باشهولی من خودم به شخصه عروسی برام خیلی خیلی مهمه

واسه منم مهم بود چون یه روز مهمیه اونم با هزینه شراکتی دیگه واقعا گدا بود

بنظرم طلاق بگیر آدم اینجوری بدرد زندگی مشترک نمیخوره تا اول راهی خودتو نجات بده

شما کلی پیش قدم شدی که پدرت جهاز کامل و خونه داده ولی اون ارزش شما رو حفظ نکرده یه عروسی به تنهایی بگیره و واسه نصف مبلغ میخوان زرنگ بازی در بیارن که اخرش پدرت بده 

شما هم بگو اولویت پدر مادرت هستن با همونا زندگی کن و اصلا ازدواج نکن وقتی به بلوغ فکری نرسیدی 

بنظرم دیگه زیادی مایه گذاشتین

خدایی نکرده مگه مشکلی داشتی اینقدر کوچیکت کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره انتظار داشتن خونواده من عروسی بگیرن

بیکاری با این موندی؟؟

زندگیه میدون جنگ که نیست

کات کن از همین اول زندگی روتون به روی هم باز شده 

انتخابت رو درست انجام بده طرف رو از فیلترهای زیادی رد کن خواهر

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️