2777
2789
عنوان

وباز هم خواهرشوهر ها و مادر شوهر

554 بازدید | 39 پست

سلام خانومای گل میخواستم در واقع مشاوره بگیرم ازتون در مورد تجربه هاتون ک چکار کنیم در واقع رام بشن خواهر شوهرا.و اینکه من هرچی خوبی میکنم ب چشمشون نمیاد دوروز  خوبن باز روز سوم سلام نمیکنن و رو برمیگردونن.خدایی خسته شدم تک و تنها تو شهر غریب فقط توخونه پوسیدم بخدا

رام😨

مگه اسب یا خرن

چه اصطلاحاتی به کار میبرین😑

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی حدی داره. دوری و دوستی رو حفظ کن. محبت بیجا و افراطی برای آدم نمک نشناس خوب نیس

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
صد رحمت ب اونا ابجی

خب عزیزم هر چقدرم بد باشن نگو اینا رو برای خودت خوب نیست😘😍

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

رام شدنی نیستن

اگه از اول آروم بودن که هیچ و همه چی عالیه در غیر این صورت فقط جفتک پرونی می کنن

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

تنهاییاتو با یه چیزه سودمند پر کن نه خاهر شوهر مادرشوهر

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

هر طور که راحتی باش و سعی نکن برای بدست آوردن دلشون کاری کنی.فقط خودت باش اونا هم باید بپذیرند که تو اینطور هستی نه اینکه به آب و آتیش بزنی خودتو و هرکاری بکنی تا دل اونارو بدست بیاری.

عزیزم تنها تو این مشکل نداری .من شوهرم هر چقدر دلسوزی میکنه برای خانواده ش بیشتر پیشششون خار میشه.بیشتر بی احترامی میکنن بهش .چه از لحاظ مالی چه از لحاظ عاطفی همیشه حمایت کرده از پدر و برادر و خواهر و مادر .ولی نتیجه ش گستاخی اونا بوده.شما که عروس خانواده‌ای که دیگه نباید توقع داشته باشی 

حالا حتما واجب نیس رامشون کنی همین که مشکل خاصی باهاشون نداشته باشی کافیه خیلیا راه ها هست که بتونی از تنهایی در بیای برو سرکار برو کلاس هنری و... فامیل شوهر غیر از درد سر چیزی نیس چه برسع بخواد تنهاهیتم پر کنه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...