2777
2789

دوسته عزیزم داستانتوخوندم انقدرخودتوسرزنش نکن ببین همه ماها مثلاخودمن یه جاهایی اززندگیمون بخاطر خطاوخودخواهیای ادمای دیگه مسیر زندگیمون یا روح وروانمون کلابهم ریخته من تومجردی خطایی نکروم که بخام سرزنش بکنم خودمو ولی توازدواجم بخاطر پنهونکاری و...خیلی ازهرلحاظ که فکرکنی مادی احساسی و..متضررشدم حسرت خیلی لحظهای رویایی به دلم موند اومدم فقط بهت بگم بیخودانقدر ناراحتی تا نفس میکشی حق زندگی داری حق زندگی یعنی شادبودن پدرمادرت کم سختی نکشیدن برات همون نه ماه حاملگی مادرت به قران بسه انقدرتوش عذابه اونا کم سختی نکشیدن که حالاتوبخوای انقدرخودتوعذاب بدی واحساس گناه و احساس تنفر ترس کینه و..‌جوونیتو تباه کنی من باردارم باردوم هست وناغافل پدیداومدتوشرتیط وحشتناک دلم دختر میخواد براش ارزوهای بلندبالا دارم انقدرخودتوعذاب نده یه مادر تمیتونه عذابه دخترشو بببنه سخته خودتو وصل کن به خداومعصومین اعتقاداتو قوی کن من مذهبی نیستم اصلا..ولی میدونم با قوی کردن ایمانت توبهبود شرایط روحیت بسیارکمکت میکنه بروسرگرم کن خودتو برو سر یه کارهنری برو کمپایی که به اوارها بیخانمانها سرطانیا معتادا یا اونایی که طبیعتوپاک سازی میکنن برواینجورجاها مددکارشو خداشاهده با بازکردن یه گره کوچولو یه اب دادن دسته یه سالمتدیابیمار انقدر اعتمادبه نفست شادابیت و..برمیگرده کلی تغییرمیکنی ..ابجی ببین من نظرم اینه که علی اگر فرشته هم بود اصلاهرکی ارزش اینو تداره بخاطر اشتباه اون یا سادگی خودت یه عمرنتیحه زجمت پدرمادرتوهدربدی نظرمن اینه که شاید مسیرزندگی توباید عوض میشده که شده اگرمیخوای به خوشبختی وارامش برسی ازاین تغییرمسیر بهترین استفادروبکن نطمین باش تواین مسیر گزینه بسیاربسیارعالی مناسب شرایط شما پیداخواهد شد حتی گزینه ای بهتر از رخ دادن اون اتفاق بخاطراینکه قلبه مهربونودله صاف ادما برایه خیلیا باارزش تر از یه ماهبجه نازکه که به واسطه اشتباه وفریب ازدست رفته خدابزرگه وبه موقع میرسه من خودم توزندگیم گاهی میگم خدامنویادش رفته ودوستم تداره ولی این حرفا فقط فرصت و زندگیو بیشترازم میگیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید