2777
2789

توصیه های عمومی اصلاح سبک زندگی و حفظ تندرستی برای خانمهایی که قصد بارداری دارند:

داشتن پوشش مناسب از ناف تا نوک پا، تا این نواحی گرم بماند، استفاده از پیش بند موقع شستن ظرف یا کار با آب، تا ناحیه شکم و رحم خیس نشود، استفاده از پاپوش یا موقع راه رفتن روی سرامیک که مانع از نفوذ سرما شود. 

پرهیز از استحمام یا تماس ناحیه تناسلی با آب به ویژه آب سرد، در روزهای خونریزی قاعدگی و نپوشیدن لباس های تنگ 

پرهیز از مصرف دخانیات و هوای آلوده و آلودگی های محیطی

انجام ورزش درجازدن به صورت «هروله»، دست کم ۸ بار در روز و هربار حدود ۱۵ ثانیه و پیاده روی، دست کم روزی ۳۰-۲۰ دقیقه، ۵ روز درهفته (درصورت وجود مشکلات مفاصل و کمردرد، با نظارت مربی ورزش به ویژه کارشناسان حرکات اصلاحی، نرمش های مناسب جایگزین شوند.) 

پرهیز از ورزش در حالت ناشتا و تا ۲ ساعت پس از غذا خوردن 

دفع مواد زائد موجود در بدن، از طریق تعریق با انجام ورزش ونیز اصلاح يبوست 

رعایت بهداشت خواب که با تنظیم سطح ملاتونین، بر بهبود تخمک گذاری موثر است. دراین خصوص به خواب اول شب، به مدت دست کم 6 ساعت 

تأکید می شود.

کنترل حالات روحی و استرس های عصبی که در بهبود تعادل هورمون مؤثر است، با انجام روش های کاهش استرس مانند تنفس عمیق طبی 

نظم در ساعات غذاخوردن و مصرف شام زودهنگام و پرهیز از مصرف چند نوع غذا در یک وعده غذایی 

پرهیز از نوشیدن آب سرد به ویژه در حالت ناشتا، پرهیز از آشامیدن آب، بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب، پس از مقاربت، پس از حمام، پس از میوه های آب دار، حین و بلافاصله پس از ورزش 

پرهیز از مصرف مواد شیرین و قندهای ساده و فراورده های دارای مواد نگهدارنده، غذاهای فرآوری شده (سوسیس، کالباس و...)، کنسروها و نمک زیاد 

پرهیز از مصرف غذاها و میوه های مولد خلط غلیظ مانند پنیر پیتزا، الويه هلیم، آش رشته، ماکارونی، لازانیا، کله پاچه، حلوا، شیرینی تر، موز، انبه،مصرف شیر همراه میوه ها، گوشت گوساله و شتر، عدس و کلم 

پرهیز از مصرف مایعات، سالاد و ماست، همراه و تا یک ساعت پس از غذا

پرهیز از مصرف چای پررنگ، قهوه و نوشابه های گازدار، غذاهای برشته و دودداده شده، میوه و سبزیجات یخ زده

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
از این به بعد هرچی که می‌دونم رو براتون اینجا میذارم

درخواست دوستیم قبول کن بیا تو این کانال.... حتما بدرت میخوره... 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پخش ک‌نشده

عه 

شاید تو عکس اینجوری افتاده

اگه پخش نشده و همون پنج دقیقه ی اول دو خط شده که مبارکه برو آز بده

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....