2777
2789

مستاجر پارسالمون ۱۲۰ تومن خونه رو رهن کرده بود و امسال گفت میخوام برم

ماهم به چند تا املاکی سپردیم

یه بنده خدایی اومد پسندید ولی چون خونه کمد دیواری نداره گفت کمد دیواری نمیزنین؟

گفتم قول نمیدم.شوهرم نیست تا دو هفته دیگه نمیاد هر موقع اومد خودت باهاش صحبت کن ولی قول نمیدم چون میدونم الان خیلی کم پولیم

گفت عیب نداره و چهل تومن بیعانه زد

حالا دیروز صبح یه املاکی دیگه زنگ زد که یه نفر اومده و خونه رو میخواد.گفتم ما به کس دیگه قول خونه رو دادیم و بیعانه هم گرفتیم فقط بذارین برا کمد دیواری یه بار دیگه ازش بپرسم خیالم راحت شه

زنگ زدم بهش گفتم ببین ما کم پولیم نمیتونیم کمد دیواری کنیم.شما حتما خونه رو همینطوری بی کمد میخوای؟

گفت آره عیب نداره

منم به این یکی املاکیه زنگ زدم گفتم مشتری رو رد کنین .ما خونه رو دادیم. طرف خودش خونه رو میخواد

این قضایا مال نه نه و نیم صبح بود

حالا طرف هفت شب پیام داده که خونه کمد دیواری نداره ما منصرف شدیم

گفتم من مشتری دیگه رو رد کردم

شماره شبا فرستاد که پولمو پس بدین من جای دیگه اجاره کردم

زنگ زدم املاکی دیگه گفتم بگو مشتری صبح بیاد.مرده گفت شما گفتین خونه رو دادین من جای دیگه برا مشتری جور کردم

حالا چند روز دیگه مستاجر پارسالش داره میره ۱۲۰ تومن پول باید بهش بدم شوهرمم نیست یا خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چهل تومنشوبرگرد.ون قبل این اقامیخواستی چطور۱۲۰تونن بدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم برای بیعانه چیزی نوشتین که مدرک باشه بینتون؟

نه چیزی ننوشتیم فقط همه این صحبتا تو املاکی بود.برا کمد دیواریم مستقیم دیروز با خودش حرف نزدم به املاکی میگفتم بهش بگه

دیگه الان یه جوری نوشتم انگار مساقیم ب خودش گفتم ک قاطی نشه

عب نداره عزیزم چیزی نشده 

چند روز مستاجر فعلی بیشتر بشینه تا مستاجر جدید پیداشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

قرار بوده اینایی ک ۴۰ تومن بیعانه دادن بیان خونه رو بگیرن دیگه، مابقی پول رو هم میدادن ایشون پول رو میداد به مستاجر قبلی

مستاجر قبلی یک ماه پیش گفت خونه ساختم میخوام برم

دیگه گفتیم تو این یک ماه مستاجر جدید میاد پولو از اون میگیریم به این پس میدیم

عب نداره عزیزم چیزی نشده چند روز مستاجر فعلی بیشتر بشینه تا مستاجر جدید پیداشه

این خونه ساخته میخواد بره.همون یک ماه پیش گفت پولمو بدین میخوام برم گفتیم تا وسط خرداد قرارداد داری اگه زودار مستاجر اومد پودتو میدیم ولی اگه نیومد تا قراردادت صبر کن

نه چیزی ننوشتیم فقط همه این صحبتا تو املاکی بود.برا کمد دیواریم مستقیم دیروز با خودش حرف نزدم به امل ...

خب شما پول رو در حضور املاکی حتما برگردون و حتما به اسم خودشون باشه. حواست باشه بعضیا اصلا دنبال اذیت کردنن

اولا که بهشون بگو من رو قول شما مستاجر های دیگه رو رد کردم و این پول رو هم دادم به مستاجر قبلی که بره جای دیگه خونه بیعانه کنه، چند روزی صبرکن که مستاجر بیاد پولو بهت برگردونم

نگران نباش دوباره خونه رو بسپار به بنگاه ها و به مستاجرت بگو صبرکن مستاجر جدید بیاد ازش پول بگیرم بهت بدم

قرار بوده اینایی ک ۴۰ تومن بیعانه دادن بیان خونه رو بگیرن دیگه، مابقی پول رو هم میدادن ایشون پول رو ...

بایدهمیشه  یه ذره هم فکرکنیم ممکنه مستاجرجدیدنیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖