2777
2789
عنوان

اگه دكتر بوديد چه تصميمي ميگرفتيد

166 بازدید | 14 پست

يه روش جديد براي درمان كه خيلي روش خاص و پر سر و صدايي تو كل دنياست ولي تو ايران خيلي نيست و تازه داره مياد ولي نتايجش عاليه

حاضر بوديد سرمايه تون رو براش بذاريد

به نظرتون مردم حاضرن هزينه كنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره درمان چ بیماری باشه ،مثلا برای درمان‌ بیماری هایی ک باعث مرگ میشه همه آدما خرج میکنن 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خودم احتمالا نه!میگشتم چند تا خیر پولدار پیدا میکردم

خير پيدا كني كه بايد برا بيمارستان بگيري

الان من سه ساله اينجا كار ميكنم الويت خير ها بيشتر مدرسه سازيه تا تجهيز بيمارستان

واريس

در موردش زیاد نمیدونم ک روال بیماریش چطوره 

اگ‌ خطر مرگ نداره این مورد ک بنظرم پنجاه پنجاس آدمای متوسط ب بالا خرج میکنن واسه درمان و زیبایی پاهاشون

قشر ضعیف بیخیالش میشن

اما بیماری مثل سرطان خدایی نکرده کسی دچارش بشه ب هر ریسمانی چنگ میزنه فقیر و غنی نداره

درنهایت امیدوارم شما موفق باشید و هیچکس دچار بیماری لاعلاج نشه خدا همه بیمارا رو شفا بده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

توی کشور ما درزمینه زیبایی و نهایتا بیماری هایی ک موجب مرگ میشن هزینه میکنن

واريس خب درمان زيبايي هم هست 

من ادم هاي زيادي رو ديدم كه پول به اندازه ي كافي دارن اما هزينه نميكنن يه مريض ٤٠ ساله دارم(چون از نزديكانم هست كاملا ميشناسمشون) با رگ هاي قلب بسيار خراب كه بايد فنر بذاره اونم نه با روش معمول با روش هاي جديد كه تو خصوصي تهران ٤٠٠ تومن ميشه هزينه ش 

رفته كه دنبال دولتي بگرده و پيدا كنه خدا ميدونه امروز فرداست كه ايست قلبي كنه

يه سري از مردمي هم كه پولش رو دارن حاضرن جون بدن ولي هزينه نكنن

در عوض يه اقايي رو معرفي جراحي قلب كردم رفته يك ميليارد هزينه كرده چون سرمايه داره

من منظورم اونايي نيست كه پول ندارن 

اوناييه كه دارن ايا هزينه ميكنن؟