2777
2789

اول اینکه خیالتون راحت باشه هیچ برگه ای سربرگ نداره و بی اسم تصحیح میشه ، هر برگه چندبار تصحیح میشه و چند مصحح داره ،تصحیح طبق کلید هست و صدمی از دانش آموزی ضایع نمیشه حتی ۲۵صدم 

...

اگر دانش اموز صورت سوالو بنویسه واسه جواب

صفر میدید؟

اگر یکی درحد ۶ نوشته باشه کمک میکنید ۷بشه تا پاس شه حداقل؟

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دانش اموز صورت سوالو بنویسه واسه جوابصفر میدید؟اگر یکی درحد ۶ نوشته باشه کمک میکنید ۷بشه تا پاس ...

خود سیستم جمع نمرات رو میزنه اصلا دست ما نیست که طرف پاس بشه ، صدمی نمیشه اضافه کرد 

...

اگر دانش اموز صورت سوالو بنویسه واسه جوابصفر میدید؟اگر یکی درحد ۶ نوشته باشه کمک میکنید ۷بشه تا پاس ...

اونی که ۶ شده اگر یازدهم هست با مستمرش پاس میشه ولی اگه دوازدهم هست حتما باید روی برگه ۷ رو بیاره

...

بی وجدانی نکنن بخاطر یه واو بین دو جمله یا بجای یه کلمه معادلشو نوشتن از یه سوال ۱نمره ای ۲۵صدم کم ک ...

هیچوقت همچنین کاری نمیکنن

هر درس هم توسط معلم همون درس تصحیح میشه 

یعنی مثلا ریاضی رو نمیدن معلم ادبیات واسه تصحیح 

...

شما مصحح چه درسی هستین؟ اینکه بعضیا میگن مثلا دبیر دینی ریاضی تصحیح میکنه واقعیت داره ؟!

نه عزیزم 

مصحح هر درس ، دبیر همون درس توی مدارس هست 

مثلا فیزیک رو نمیدن فارسی تصحیح کنه 

...

هیچوقت همچنین کاری نمیکننهر درس هم توسط معلم همون درس تصحیح میشه یعنی مثلا ریاضی رو نمیدن معلم ادبیا ...

من دانش اموز نیستم ولی بارها تو امتحانات نهایی اینو دیدم 

مثلا بجای اینکه دانش اموز بنویس دولن ان زمان ناکفایت بود نوشته بود دولت ان زمان بدرد نخور بود

و نیم نمره ازش کم کرده بودن از سوال یه نمره ای

از استرس بعضی وقتا کلمات از خاطر ادم میره