2777
2789
عنوان

بابام به مامانم خيانت كرده دلم برا مامانم كبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3465 بازدید | 125 پست

یکی از آشناهامون رفت رو زنش ی زن جوون گرفت هم سن دخترش این که پولداره بی تاثییر نبود😐

فقط من تو پرویی این طرف موندم گفت زنمه ناراحتی طلاقت بدم برو 😟

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
اره ما چقد جلو سوهرامون خجالت ميكشيم  هرچقدم كه نگيم بهشون اما مي فههمن يه مرگمون هست

😢😢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویدا بابات پولداره؟؟؟ یا خوشتیپه؟؟ آخه دختر،چطوری اومده با یه مرد مسن؟

دلم ميخواد ببينمش دختره رو 

سليقه بابامو ببينم 

نه والا نه پولداره نه خيلي خوشتيپ 

چهل و هشت سالشه

اما شغلش مغازه داره 

اره ما چقد جلو سوهرامون خجالت ميكشيم  هرچقدم كه نگيم بهشون اما مي فههمن يه مرگمون هست

هرجور شده نزارين شوهراتون بفهمن 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
دلم ميخواد ببينمش دختره رو  سليقه بابامو ببينم  نه والا نه پولداره نه خيلي خوشتيپ&nbs ...

خیلی ناراحت شدم خدا به مادرتون صبر بده

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بابای منم همش رو گوشیش رمز میذاره ، یکبار میخاست رمزشو وارد کنه گوشیشو یه جهتی گرفت که من نبینم در حالیکه من اصلا برام مهم نیس رمزش چیه، ولی با خودم میگم لابد یه چیزی هست که ترسید بفهمم

منم،اینقد اعتماد داشتم که وقتی داشتم پیامها رو میخوندم ، میگفتم حتما با یه آقایی به شوخی اینجوری پیا ...

من متاسفانه ازطرف مادرم بودخیانت

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.

عصري به شوهرم گفتم مامانم يه كم حالش بده بريم بتابونيمش 

يه كم برديمش كنار اب

باهاش حرف زدم 

اما خب هرچقدم من بگم فايده نداره 

اون از درون شكسته

ميگه حيف جوونيم 

مامانم انقد خوشكل و با كلاسه 

اون با تلاشش هممونا موفق كرد تو تحصيل 

بابام يه مرد بي جنبه ي بي سياست 

البته ما خيلي بابايي بوديم 

چقدر دختره ل ا ش ی بوده که اومده تو زندگی یه مرد مسن زن وبچه دار وداماد دار.... بلانسبت خانمای گل تاپیک🌷🌷🌷حالم بهم میخوره دیگه از هم جنسای خودم😞😞😞😔😔😔😔😔😔

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤