2777
2789

یه نفرو میشناسم من طرف اینقد با زندگیش بازی کرد کات کردن رفته تبریک تولد فرستاده... گفته دلم طاقت نیاورده 🙃خوب دختر اگر میخواستت پیگیرت میشد بعد کات تاکی غرورت بشکنی..

دیگه دله دیگه

من ک خیلی خوشحالم به ادم اشتباهو از زندگیم انداختم بیرون

بااینکه خیییییلی ازش میگذره

ولی بااینکه خودم گذاشتمش کنارو پشیمونم نیستم

هنوز دلم برا اخلاقش تنگ میشه 

چرا دل ادم نمیفهمه گاوه گاو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزت نفس ندارن

واقعا🖤هرچی میگم بابا دوست نداره اگر دوست داشت یه خبری ازت می‌گرفت لاقل این همه مدت چندین بار هم غرورت شکستی براش اونم فوق العاده مغروره ینی کسیو بخواد هم فکر نکنم بگه درست بشه میخوامت..

واقعا🖤هرچی میگم بابا دوست نداره اگر دوست داشت یه خبری ازت می‌گرفت لاقل این همه مدت چندین بار هم غرو ...

خودش باید به این نتیجه برسه شماهرچی بکی فایده نداره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بی غرورن و بی عزت نفس

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

دیگه دله دیگهمن ک خیلی خوشحالم به ادم اشتباهو از زندگیم انداختم بیرونبااینکه خیییییلی ازش میگذرهولی ...

شما زود دل کندین؟ چیکار کنم بفهمه؟ 

گفت این آخرین پیامم بود تودلم نمونه خودش گول میزنه..

تاکی هرچی خوردش میکنه هم هیچ.و

کاش بتونی یه مشاوره ببریش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹