2777
2789

حتی شده یه شاخه گل و یا یه هدیه خیلی خیلی ارزون

یه جور بگیم ک هم فکر نکنه اهل مادیات هستم 

هم غرورم حفظ بشه 

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..

استوری دوستت که گل هدیه گرفته رو نشون بدی بگی مثلا من عاشق گل هدیه گرفتنم حتی اگه یه شاخه باشه کل روزمو میسازه

ولی هدیه رو نمیدونم اونو حس میکنم بدون مناسبت خریدن هدیه پول خراب کردنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا خودشون میدونن همه چیزویبار بهش بگو از اینکار خوشم میادانجام نداد کات

چه طور بگم ؟

آخرین بار ک برام کادو خرید ولنتاین بود

چه طور بگم ؟آخرین بار ک برام کادو خرید ولنتاین بود

بگو خیلی دوست دارم با گل و کادو حتی کوچیک سوپرایز شم

ولی اینو بدون دوست پسرت میدونه چه کاری خوبه چه کاری بد بچه نیست حتما نمیخواد انجام بده

از ولنتاینم خیلی گذشته حداقل عید ی کادویی میداد

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
ببین همه شون میدونن که باید انجام بدن اما از خساست نمیکنن براش تعریف کن بگو از فلان گل مثلاااا از گل ...

وای رفتم گلفروشی گقتم گل لیلیوم دارید؟ میخوام هدیه بدم مسخرم کردن یه رز گرفتم رفتم خونمون 😭🤣

یه چیز بگم؟؟خودتو خسته نکن اینارو اصلا خودش باید تو وجودش داشته باشه اصلا و ابدا گفتنی نیست بگی که دیگه فایده نداره....بعد خودت بگی دیگه واسش ذوقی هم داری؟؟لا مصب نمیدونم بعضیا چرا این طورن....نمیخوام بیشتر توضیح بدم ولی کنار بیا با وجود اینکه میدونم تو دلت میمونه تا همیشه...............

وای رفتم گلفروشی گقتم گل لیلیوم دارید؟ میخوام هدیه بدم مسخرم کردن یه رز گرفتم رفتم خونمون 😭🤣

😂😂

برای خودت خریدی؟

من حتی گلایی ک واسم خریده بودو دارمم یه جا قایم کردم مامانم نبینه😭🤣🤣

😂😂برای خودت خریدی؟من حتی گلایی ک واسم خریده بودو دارمم یه جا قایم کردم مامانم نبینه😭🤣🤣

نه برای کسی که تولدش بود گرفتم ولی لیلوم میخواستم بگیرم بنظرم خیلی ناز بود ولی مسخرم کردن😾

یه چیز بگم؟؟خودتو خسته نکن اینارو اصلا خودش باید تو وجودش داشته باشه اصلا و ابدا گفتنی نیست بگی که د ...

ببین خیلی ولخرجه این قدر برای غریبه ها خرج میکنه 

اونم جلوی چشم من