2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززمی، من یه دونه دختر دارم ولی بازم ی بچه دیگو میخام، الان چهل سالمه، فک نکنم دیگ باردار بشم

خود منی😔

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

من مادرشوهرم همیشه میگفت مشکل از خودته ک باردار نمیشی حالا اون روز حالم خیلی بد بود جلو اون وخواهرشوم گفتم متاسفانه شوهرم رفت دکتر و اونم مشکل داره برگشت گفت نههه تقصیر توعه به شوهرت نمیرسی ببین جاریت برا بردارشوهرت چطور میرسه تو همش درگیر زندگی و...

یعنی این حرفاش قشنگ منو سوراخ کرد طوری که الان سه هفته اس فقط گریه میکنم و گریه 

من مادرشوهرم همیشه میگفت مشکل از خودته ک باردار نمیشی حالا اون روز حالم خیلی بد بود جلو اون وخواهرشو ...

الهی بمیرم واسه دل مظلومت، میگن بی بی شریفه خیلی حاجت میده، خواهر شوهرم باردار نمیشد ۴۰سالش بود، وقتی فهمید تو پیاده روی کربلا برا بی بی شریفه نذر کرد اگه بچه دار شه گوسفند بده باورت میشه اربعین سال بعدش دخترش بدنیا اومد، بعد از اونم یائسه شد

الهی بمیرم واسه دل مظلومت، میگن بی بی شریفه خیلی حاجت میده، خواهر شوهرم باردار نمیشد ۴۰سالش بود، وقت ...

خیلی ممنون گلم

ان شاءالله حتما به اون متوسل میشم هم برای تو هم برای من💕

عزیززززمی، من یه دونه دختر دارم ولی بازم ی بچه دیگو میخام، الان چهل سالمه، فک نکنم دیگ باردار بشم

میشی عزیزم یکیومیشناسم پنجاه خورده ایی داره فکرمیکرده یائسه شده نگوحامله بوده الان بچش اینقدرعشقه که نگو

ان شاءالله خدابهت بچه سالم عطاکنه ،منم یه پسردارم خیلی تنهاست بچم ولی الان دوسه ساله اقدامم ولی بچه دارنشدم الان یه درمان دیگه پیشه کردیم دعاکن جواب بگیریم خدابهمنون یه بچه سالم دیگه بده بخداهرماه منتظرم

ان شاءالله خدابهت بچه سالم عطاکنه ،منم یه پسردارم خیلی تنهاست بچم ولی الان دوسه ساله اقدامم ولی بچه ...

انشاالله نتیجه دلخواه میگیری، میشه بگی چیکار کردی؟ منم تا دیر نشده انجام بدم، استرس بالا بودن سنم داره وجودمو میخوره

از الانم بزن روغن سیاهدونه یه قطره تو نافت و یکمم رحمت مالش بده و بعد پلاستیک بذار تا صبخ بمونه هرشب.

روزای تخم گذاریت میدونی یا بگمت؟

یه شب در میون اقدام داشته باش تا یه هفته

بعد ب شوهرت بگو قهوه غلیط بخوره نیمساعت جلوتر

خودم نیم ساعت جلوتر چای نبات داغ بخور

بعدشم شرمنده معذرت میخام اقا باید نیمساعت جلوتر قسمت بیضه ها رو با اب سرد بشوره تا اسپرم ها قوی تر بشن 

بعد  رابطتون داگ استایل باشه اینجور تندتر وارد رحم میشه

معذرت میخام،رابطه تون که تموم شد بلند نمیشی چون همش میریزه بیرون،درجا پاهات بزن به دیوار و بگو برات بالشت بیاره بذاری زیر قسمت باسنت و ۲۰دقیقه همونجوری بمون بعدش یواش به قسمت پهلو دراز بکش عزیزم به مدت یه ساعت 

این ماه اینجوزی انجام بده..روزا تخمک گذاریت تا ۵بار ولی یه شب در میون همه اینا انجام بده 

ان شاءالله خدابهت بچه سالم عطاکنه ،منم یه پسردارم خیلی تنهاست بچم ولی الان دوسه ساله اقدامم ولی بچه ...

جواب میگیرید عزیزم توکل بر خدا منم باردارم بچه ی دومم هست میشه دعاکنید با دل پاکتون ک نی نی پسر باشه؟

اول برا تمامی کسانی که آرزوی بچه دار شدن دارن از خدا میخوام یه نی نی ناز و گوگولی نصیبشون بشه و بعد اینکه اگه خانمی یه بچه داره  مطمئن باشه خدا ایشالله دوباره بهش بچه میده و مشکل باروری نداره فقط به خاطر بعضی شرایط مثلاً تغییر هورمون تنبلی تخمدان یا اضافه وزن و استرس و ...ممکنه با تاخیر باردار بشه اصلاً نگران نباشید فقط با یه پزشک کار بلد صحبت کنید