mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 عنوان به نظر شما قطار شش تخته کوثر درجه یکش خوبه؟ 3429 بازدید | 14 پست میخوام بدونم چه امکاناتی داره؟ کیفیتش خوبه؟ جا داره؟ اگه کسی تا حالا با این قطار مشهد رفته لطفا راهنمایی کنه. ممنون😊😊😊😊 به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂 1396/11/28 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 سلام رفتی حرم سلام برسون التماس دعای فرج امام زمان کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91620 خیلیها کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 سلام رفتی حرم سلام برسون التماس دعای فرج امام زمان سلام حتما عزیزم🙇 به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
paariissa عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 1352 هفته دیگه منو شوهرم با قطار میریم مشهد ولی کلا ۶ تخته دوس ندارم همون ۴تختشم استرس دارم ک کی پیشمونه خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
mn_narges عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1102 سلام بله شش تخته های لوکس خوب هستن ولی چهارتخته جا بازتره و راحت میشه وسایل دم دستی رو گذاشت ما 18 بهمن با شش تخته رفتیم مشهد با چهار تخته برگشتیم تو شش تخته خیلی نباید کیف و وسایل دم دستی داشته باشی
mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 هفته دیگه منو شوهرم با قطار میریم مشهد ولی کلا ۶ تخته دوس ندارم همون ۴تختشم استرس دارم ک کی پیشمونه اخه خودمون شش نفریم. تا حالا شش تخته ندیدم😊 به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
تیارا67 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2362 عزيزم شش تخته نگیر اصلا مخصوصا اگه از راه دور می خواي بری، شش تخته موقع خواب احساس خفگی بهت دست می ده چهار تخته بگیری عالیه نهایت اينه شش نفر باشین دو نفر تو يه کوپه ديگه برین حداقل راحتین التماس دعا انشالله بری بهت خوش بگذره
mn_narges عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1102 ما شش نفر بودیم تو کوپه ی چهار نفره دو تا از مردها ازمون جدا شدن رفتن چند واگن اونطرفتر
تیارا67 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2362 هفته دیگه منو شوهرم با قطار میریم مشهد ولی کلا ۶ تخته دوس ندارم همون ۴تختشم استرس دارم ک کی پیشمونه در بست بگیر خخخخخخخخخخ
mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 چقدر بد، اخه بلیط و گرفتیم. اونم با بچه کوچیک فکر کنم سخت باشه😂😂😂😂 به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
تیارا67 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2362 چقدر بد، اخه بلیط و گرفتیم. اونم با بچه کوچیک فکر کنم سخت باشه😂😂😂😂 عزیزم بلیط قابل استرداد ، هنوز وقت هست بلیط عوض کن
mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 عزیزم بلیط قابل استرداد ، هنوز وقت هست بلیط عوض کن مگه اندازه کوپه 6 تخته بزرگتر نیست. چرا جا نداره؟؟؟؟ به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂
تیارا67 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2362 مگه اندازه کوپه 6 تخته بزرگتر نیست. چرا جا نداره؟؟؟؟ اندازه همون چهار تخته فضاش اما چون تعداد تختش 6 تا جا گیرتره، فقط تخت وسط نخواب اصلا
mami_helen مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 188 مرسی از راهنماییت به آرزوهام قول رسیدن دادم💪😎🙂