اگه ده تا شیشه شیر هم بهش بدم باز مک میزنه... میترسم برا معده ش ضرر داشته باشه... کلا خیلی ناارومی ...
اون که کوچیکه طبیعیه مک زدنش چون تو شکم مادر انگشتش میخورده نگران نباش پستونک ارتودنسی مشکلی ایجاد نمیکنه بچه هم آروم میشه فقط برا ناآرومیش ببرش دکتر بهش قطره بده خوب میشه
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
اشتباهتون این بوده که دیر اقدام کردید الآن دیگه نمیشه کاری کرد خودش باید از سرش بپره
والا اشتباه خواهرمه
میگف دوس دارم بچم پستونکی باشه!
بعدم ک گفتیم بزرگ شده ازش بگیر، میگف گریه میکنه حوصله ندارم
باشه وقتی بزرگ شد خودش میذاره کنار!!
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
والا اشتباه خواهرمهمیگف دوس دارم بچم پستونکی باشه!بعدم ک گفتیم بزرگ شده ازش بگیر، میگف گریه میکنه حو ...
پستونکی که خوبه ولی خب طفلی تجربش نداشته تقصیرنداشته من بچم ۱ونیم سالش شد دیدم همه دارن میگن ازش بگیر توجه نمیکردم میگفتم مگه چن سالشه همش میگن ازش بگیر بچه هس که تا۵سالگی داره دیگه یه خانمی گفت باید قبل ۲سالگی بگیری وگرنه نمیشه دیگه منم گرفتم ازش بعضی بچه ها تا۵سال اینام دارن انشاالله سالم باشه بالاخره کنارش میزاره ولی چون مدت طولانی داشته بعدش باید مواظب باشن که دستش نخوره
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار