2777
2789

ب اصرار همسرم رفتیم. چون برادر دوستش بوده. با اینکه بیشتر از ده سال از اون اتفاق میگذره و اصلا حسی ندارم اگرم باشه تنفره. و هردومون هم متاهل و بچه داریم. ولی بازم دوس داشتم کنار خانمش و بچش ببینمش! ولی چون اکثر اطرافیانم از اون قضیه خبر داشتن ک خاستگارم بوده نتونستم از کسی بپرسم زن فلانی کدومه! همش دوس داشتم ببینمش ببینم در مقایسه با خودم چطوره

لطفا قبل از سرزنش بگم ک من سالهای اول زندگیم تمام زندگیم همسرم شده بود ولی بعد خیانتش خیلی ازش سرد شدم و بعد سالها گاهی یاد اون میفتم و میگم هیچکس قدر اون منو نخاست

و آرزوی سربلندی و خوشحالی برا خودش و خانوادش دارم. ولی ندیدمش نمیدونم چرا. کاش خانمشو میدیدم حداقل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم. ولی دوس داشتم ببینم خانمشو بچه هاشو! من حسِ بد زیاد داشتم اینم روش. خخخخخ

شما بیشتر کنجکاو بودین ببینی چه شکلین خوشگله همسرش یا نه..یعنی تا حالا ندیدیش تو این ۱۰ سال

من دیدم فهمیدم زشتولکه و به زور گرفتن براش😂😂😂😂البته  برا من عشق ی طرفه بود از طرف ایشون