2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز نیومده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 56 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم اتش نشان مرتب ازشون ازمایش میگیرن قدرت بدنی خوبی داره ولی نمیدونم چش که نمیاد خونه چرا یهو زند ...

یه بار دنبالش برو ببین کجاهامیره 

و باکیا در ارتباط  

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

من وسیله ندارم اون داره بقول دومادمون چه اهمیتی داره کجا میره اون که میخواد طلاق بده توچکارکردی شوهر ...

نه دیشب تاصبح که نیومد یه کاربر

گفت فردا برو به خانوادش بگو من 

برگشتم خونه حالا شماپسرتونوببرین

کمپ ترکش بدین منم امروز رفتم خونه

مادرشوهرم بهش گفتم گفت مااگر 

حریفش میشدیم تاحالا ترکش میدادیم منم گفتم مگه چندسال معتاد

گفت والا چهار۵ سال زن اولشم به

خاطر همین ازش جداشد منم گفتم

خدالعنتتون کنه که میدونستین پسرتون معتاد و اومدین خاستگاری من گفت والا شماخودتون بریدین و

خودتونم دوختین به ماچه؟مگر انتخاب

من بودی منم برگشتم خونه به خودش

زنگ زدم گفت مغازه ام شاید شب 

بیام خونه شایدم نیام همه چیز که 

برات مهیا ست توی خونه بخور دمم

نزن😔

ببین عزیزم دقیقا بازی روانی که شوهرمنم راه انداخته اینطور نمیشه زندگی کرد مهرتو بزار اجرا ادم بشه

گذاشتم رفته بودم قهر که طلاق بگیرم

الان دیگه خانوادم پشتم نیستن من

اصلا نمیدونم چکار باید بکنم به اصرار

واجبار خانوادم برگشتم خونه خودم

گذاشتم رفته بودم قهر که طلاق بگیرمالان دیگه خانوادم پشتم نیستن مناصلا نمیدونم چکار باید بکنم به اصرا ...

پشتت نباشن خودت رو پای خودت وایسا میدونی زن مگه حیون که ی تیکه غذا تو خونه باش بخوره دم نزنه

گذاشتم رفته بودم قهر که طلاق بگیرمالان دیگه خانوادم پشتم نیستن مناصلا نمیدونم چکار باید بکنم به اصرا ...

پشتت نباشن خودت رو پای خودت وایسا میدونی زن مگه حیون که ی تیکه غذا تو خونه باش بخوره دم نزنه

خب تا زمانی که توی این خونه ام 

نمیتونم باهاش بجنگم الان شمابگو

من چکار کنم ؟

هم ازدواج دومشم هم کتکم میزنه 

هم اعتیاد داره هم اسپرمش ضعیف

هم اخلاق نداره این همه مورد داره

بازم زبونش درازه

به هیچ عنوان از حق مهریت نگذر بعد با پولش ی جا بگیر برو سرکار عمرتو هدر نده

باشه نه نمیگذرم ولی الان من چکارکنم

فردا برم پیش وکیلم؟

چرا نری حتما برو وکیل پس برای چیه برای همین وقتهاست

چشم همین الان برم؟خیلی خسته ام

دوروزه تنهام