2777
2789
عنوان

شوهرم هنوز نیومده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 56 پست
اگه بچه نداری جدا شو

ندارم مشکل ازخودش خواستم جدابشم خوانوادم گفتن برگرد با

زنداداشم دعوام شد اونم قهروگریه و

شرط گذاشت اونام گفتن برو خونهت

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

خوابم نمیاد ازصبح تاحالا باکسی حرف نزدم

ریلکس فیلم ببین برقص کاری ک دوست داری انجام بده 

حقیقتا زندگی متاهلی برام خیلی ترسناک شده 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس راحت بگیر بخواب الان تو قیافه اس فقط پیام بده بنویس من منتظرت موندم نیومدی منم خوابیدم مراقب خودت ...

فردام اگه نیومد چی؟

اگه معتاده ترک نکرده و اهمیت نمیده چرا برگشتی ؟؟؟ چرا شرط ترک نذاشتی ؟؟؟

من نمیخواستم برگردم رفتم به قصد

طلاق بابام اینا گفتن برو زندگی توبکن

ریلکس فیلم ببین برقص کاری ک دوست داری انجام بده حقیقتا زندگی متاهلی برام خیلی ترسناک شده

نمیتونم من حتی ناهارم نخوردم 

چطوربلندشم برقصم دارم ازترس و

استرس میمیرم 

وقتی معتاده برو پیش خانواده اش شرط و شروط بزار ببرنش کمپ ترکش بدن بگو من اومدم سر زندگیم اما پسرتون ...

فردا میرم میگم بهشون  براخودمون

سلام از کجا فهمیدی معتاده من شوهرم خونه نمیاد سه ماه اینطور شده میگه طلاق بگیریم باورم نمیشه شوهرمن ...

ازتوی جیب شلوارش یه جیز سفید

پیداکردم به بابام زنگ زدم اومددید

گفت شیشه ست جمع کن بریم که

بعدشم برگشتم خونه به اجبار خانوادم

سلام از کجا فهمیدی معتاده من شوهرم خونه نمیاد سه ماه اینطور شده میگه طلاق بگیریم باورم نمیشه شوهرمن ...

ببرش آزمایش مطمعن بشی