2777
2789
عنوان

بیاین از حس مادری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 34 پست

همه ی دنیامه فکر نکنم بدون پسرم بتونم نفس بکشم! 😍😍

منم قبل بارداری خواب دیدم یه بچه ی پسر همش بغلمه و بهش رسیدگی میکنم ولی تو خواب بچه ی خودم نبود! چند وقت بعدش باردار شدم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکونا بچم حس میکنم کلی ذوق میکنم حس خوبیه  😍 زایمان‌کنم دلم برا تکوناش  تنگ‌میشه😊

دقیقا عزیزم

منم الان ک یه ساله هست بچم.خیلی دلم برا تو شکمم بود و قلمبه شده بودم و هی لگد میزد تنگ میشع

عالیه براحتی میتونی از جونت براش بگذری همه دنیات میشه همه عشقت مال اون میشه همه سختی ها و بیدار خواب ...

واقعا اینجوریه؟ من خیلی میترسم که حوصله بچمو نداشته باشم

عاشق بچه هام ولی خیلی کم تحمل هستم

چه شود گر من و تو چند قدح باده خوریم🍷🍷باده از خون رَزانست نه از خون شماست🌹
من وقتی خوابیدن حس مادریم گل میکنه هی میبوسمشون وناز شون میکنم وقتی بیدارن😲😖آخه خیلی خسته میشم 😥

😅😅😅😅😅😅هممون همینیم.تا میخابن دلمون تنگشون میشع

آخه از بس مظلوم و خوشمزه میشن وقتی خابن

هنوز حس مادری ندارم..تو شکمه🤔🤔

خوش بحالتون من فعلا نمیشه بیاد تو شیکمم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

من وقتی زایمان کردم همین که بچه ام بدنیا اومد همه دردی که کشیده بودم ازیادم رفت..احساس کردم بهترین تجربه زندگیم و داشتم ..خیلییییی زیاد درد کشیدم فقط دعا میکردم کاش بمیرم و دردام تموم شه ولی وقتی بدنیا اومد احساس آرامش عجیبی داشم..خداروشکر دخترم نه موقع بارداریم اذیتم کرد نه وقتی که بدنیا اومد و بعد تولدش تا الان که هفت ماهشه خیلی شیرینه..تجربه عالیه عاااالی

من وقتی زایمان کردم همین که بچه ام بدنیا اومد همه دردی که کشیده بودم ازیادم رفت..احساس کردم بهترین ت ...

ایشالا خدا حفظش کنه عززیزدلم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰