2777
2789

دم خونمون دو تا جوجه کلاغ افتاده بود 

مادر پدرشون نشسته بودن رو درخت و هر کس رد میشد از نزدیک جوجه ها حمله میکردن بهش و میزدنش 

یکی از جوجه ها انگار حالش خیلی بد بود و افتاده بود زمین به حالت دراز کش و نفس می‌کشید اون یکی اما راه می‌رفت و سرحال بود 

خب؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

منم دیدم پارسال این اتفاق دوبار افتاد و زنگ زدیم آتش نشانی و اومدن جوجه ها رو گذاشتن بالای درخت 

با خودم گفتم بزار سریع زنگ بزنم بیان بزارنشون بالای درخت طفلیارو 

زنگ زدم و دو دقیقه بعد آتش نشانی اومد 

جوجه ها رو برداشت کلاغها هم حمله کردن سمتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه مون اذیت میکنه

دارم فکر میکنم چجوری شده یه نفر به حال جوجه هاهم رحم میکنه، اما بعضیا به حال بندگان خدا نه

مگه تهش قرار نیس تو یه قبر کوچیک جا بشیم...

خدایا کمکمون کن

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
همسایه مون اذیت میکنهدارم فکر میکنم چجوری شده یه نفر به حال جوجه هاهم رحم میکنه، اما بعضیا به حال بن ...

والا چی بگم 

به خدا همسرم به زور جلومو گرفت زنگ نزنم آتش نشانی و بگم جوجه های ما رو کجا بردید 

می‌دادید حداقل خودم آب و دون بهشون میدادم بزرگ میشدن و پرواز میکردن میرفتن

والا چی بگم به خدا همسرم به زور جلومو گرفت زنگ نزنم آتش نشانی و بگم جوجه های ما رو کجا بردید می‌دادی ...

عزیزم شما دیگه زیادی حساسین وقتی آتش نشانی بردنشون دیگه فکر و خیال نکنید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
آخه فکرم درگیره چرا از مادرشون حداشون کردن؟؟؟نکنه بدن حیوانات دیگه بخورنشون از خودم عصبیم

روند طبیعی حیوانات تو طبیعت همینه عزیزم انقد زیاد فکر کنین وسواس فکری میگیرین

شماکه آسیبی نرسوندین