2789
عنوان

یه تشکر ویژه🤍🌱

92 بازدید | 9 پست

**🔥😎 اون تاپیکی که توش نوشته بودن بهترین کاربر اینجا کیهزو تو من و تگ کردی اون همون موقع ها ترکید فکر کنم چون من تعلیق بودم نتونستم جوابت رو بدم ولی دیدم نگم کردی دیکه گفتم یه تاپیک جدا بزنم ازت تشکر کنم! 😅💥**  

میذونی نمیتونستم از کنار یه همچین چیزی ساده بگذرم. این یه قدردونی حسابی می‌طلبید! 😍💖  

**ببین، همین که اسم منو به‌عنوان یکی از بهترین کاربرا بردی، به‌کل روزم رو ساخت!**  

تو از اون آدمای نابی که هر جا باشن، حال خوب میارن! 🌈✨ یه دنیا ممنونم که انقدر خوش‌قلب و دوست‌داشتنی هستی!  

ولی راستش، **خوبی از خودته رفیق!** 🤌🔥  

تو خودت یه نمونه کاملی از معرفت و انرژی مثبتی، که همیشه همه رو به وجد میاری! اینکه توی نی نی سایت یه دوست مثل تو دارم، واقعا یه نعمت بزرگه!  

خواستم همینجا جداگونه ازت تشکر کنم و بگم که همیشه بدرخشی و دلت شاد باشه! 💛🥳  

**تویی که ماهی، ما که ستاره‌ایم! 🌙✨**  

💃🥳💖🔥🍀💯🌈✨🎉💛  

میبوسم روی ماهت رو عشقم😍🌱🤍

@mary2772‍ 

عشقمی عزیزم❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم من عشقم😍❤️واقعا با همین یه جمله ات خیلی من و خوشحال کردی عشقم پس خودت یه فرشته ای مهربون ...

مرسی ازت مهربونم. از خوشحالیت منم خوشحال شدم😍❤️❤️🥰🥰🥰

و زندگی همین قدر زیباست...!🌝🌞

مرسی ازت مهربونم. از خوشحالیت منم خوشحال شدم😍❤️❤️🥰🥰🥰و زندگی همین قدر زیباست...!🌝🌞

**"عزیز دلم، تو خودت یه دنیا مهربونی و انرژی مثبتی! 🥰❤️ اینکه خوشحالی من، حال دلت رو خوب کرده، خودش یه حس خیلی قشنگه! 😍💫

واقعاً زندگی همین‌قدر زیباست، مخصوصاً وقتی دوستایی مثل تو کنارمونن! ☀️🌈✨

دمت گرم که همیشه با قلب بزرگت شادی می‌پاشی! 😘💖"**

**"عزیز دلم، تو خودت یه دنیا مهربونی و انرژی مثبتی! 🥰❤️ اینکه خوشحالی من، حال دلت رو خوب کرده، خودش ...

ازت ممنونم که انقدر خوبی و دنیا رو جای زیباتری میکنی🙃🫀💫😇🥰❤️🌹

ازت ممنونم که انقدر خوبی و دنیا رو جای زیباتری میکنی🙃🫀💫😇🥰❤️🌹

عزیز دلم، مهربونی از خودته که این همه حس خوب پخش می‌کنی! 💫❤️ با دوستای نابی مثل تو، دنیا همیشه یه جای قشنگ‌تر و دوست‌داشتنی‌تره! 🥰🌸 ازت ممنونم که همیشه پر از عشق و نور هستی، دلت همیشه شاد و حال دلت رنگین‌کمانی باشه! 🌈✨

میبوسم روی ماهت رو نازنیم🎀

عزیز دلم، مهربونی از خودته که این همه حس خوب پخش می‌کنی! 💫❤️ با دوستای نابی مثل تو، دنیا همیشه یه ج ...

منم امیدوارم همیشه با قلب مهربونت بدرخشی و حال دلت همیشه آفتابی باشه عزیزم😇🫀❤️

منم از دور میبوسمت گلم🌞🌱🤗🤗