2777
2789

تنها نمیذارم تحت هیچ شرایطی حتی ده دقیقه،مدرسه هم خودم میبرم و میارم تا هروقت بزرگ بشه و با سرویس بیاد و بره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم

تاپیک میزنی آمار میدی بدون هیچ منبعی

میگیم منبع؟ میگی سخنان علم الهدی!

سخنان علم الهدی شده منبع برات؟

یا تهمت زدن به فلان دولت برات راحته؟

متاسفم برات متاسفم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

در مورد صوت و تصویر یا فیلمی که میگید من ندیدم چی بوده  ولی بارها دیدم که یه فیلم رو چند دقیقه حرفهارو تقطیع می‌کنن یا حتی چنتا  فیلم  و گفته ی مختلف رو سرهم میچسبونن که  فلانی اینو گفته پس تا مستند و با مدرک معتبر به چیزی نرسیدیم قبول یا رشد نکنیم  ازاینا گذشته برفرض  علم الهدی چنین حرفی زده باشه  مسیولیت اجرایی نداره واقعیت اینه مرزهای ما خیلی گستردس و افغانها هم سخت جون هستن و بصورت قاچاقی وارد ایران میشن البته میخواستم دیوار بکشن که بخاطر وسعت مرز و هزینه ی بالا  طبیعتا سالها طول می‌کشه تنها راهش اینه کارفرماهایی که کارگر غیر قانونی میارن  جریمه بشن و بمرور تمام افغانها شناسایی بشن و فقط به تعداد محدودی اونم با شرط و شروط بمونن واکه کوچکترین خطایی مرتکب شدن سریع اخراج بشن