الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در رو یه روز امسال قفل نکردم در خونه و حیاط رو باز گذاشته بود رفته بود تا کوجه ای نزدیک خونه بازی کردن...هیچکی حالا تو اونا نبود...تا یک ماه حالم بد بود بش فکر میکردم
در مورد صوت و تصویر یا فیلمی که میگید من ندیدم چی بوده ولی بارها دیدم که یه فیلم رو چند دقیقه حرفهارو تقطیع میکنن یا حتی چنتا فیلم و گفته ی مختلف رو سرهم میچسبونن که فلانی اینو گفته پس تا مستند و با مدرک معتبر به چیزی نرسیدیم قبول یا رشد نکنیم ازاینا گذشته برفرض علم الهدی چنین حرفی زده باشه مسیولیت اجرایی نداره واقعیت اینه مرزهای ما خیلی گستردس و افغانها هم سخت جون هستن و بصورت قاچاقی وارد ایران میشن البته میخواستم دیوار بکشن که بخاطر وسعت مرز و هزینه ی بالا طبیعتا سالها طول میکشه تنها راهش اینه کارفرماهایی که کارگر غیر قانونی میارن جریمه بشن و بمرور تمام افغانها شناسایی بشن و فقط به تعداد محدودی اونم با شرط و شروط بمونن واکه کوچکترین خطایی مرتکب شدن سریع اخراج بشن