2777
2789
عنوان

پسرم دوسالشه ولی حرف نمیزنه

155 بازدید | 18 پست

کلمه میگه مثلا اییا یعنی بیا یا سه یا شش قبلا خیلی کلمه میگفت باهاش تمرین میکنم ولی اصلا اثر نداره همه میگن ببر گفتار درمانی خسته شدم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا دیر نیست پسر خاهور منم دو سالشه فقط عمه و ماما و بابا و آب و.. یه کلمه های دو حرفی میگه نگران ...

این کلا عملا هیچی نمیگه یه بار کلمه رو میگه بعد یادش میره

یه مدت کامل اینارا حذف کن کتاب زیاد براش بخون هرجا میرید هرچی میبینه براش توضیح بده که دایره لغاتش زیاد بشه مثلا بگو عه ببین این گل قرمزه چقدر قشنگه کوچیکه و...با صدای شیوا وکلمه کلمه باهاش صحبت کن متوجه بشه کارتون های دوزبانه اصلن نذار ببینه 

تخم مرغ وموز هم نده بهش اصلن به جای تخم مرغ تخم بلدرچین بده 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
چسبندگی زبان نداره خواهر زادم داشت تا چهار سالگی نتونست حرف بزنه طفلک دیر فهمیدن بعد عمل الان دیگه ن ...

نه بابا سالمه سالمه 

عزیزم پسرا اکثرا دیر حرف میزنن پسر منم همینطور بود و نگم برات چقدر غصه اشو خوردم ولی بعد شکر خدا خوب ...

وایی آنقدر دارم ویتامین میدم شوهرم میگه تقصیر توعه

نه بابا سالمه سالمه

پس عجله نکن بسر من بعد سه سالگی شروع کرد به حرف زدن وجمله گفتن الان مرداد تولدش هر روز بیشتر از قبل روان صحبت میکنه .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

پس عجله نکن بسر من بعد سه سالگی شروع کرد به حرف زدن وجمله گفتن الان مرداد تولدش هر روز بیشتر از قبل ...

چرا آنقدر دیر پسرها حرف می زنند