پریود نشدم ولی همش درد پریودی دارم بعد ۴۰ روز نزدیکی داشتم یکم جلوگیری نشده در حد شاید دوقطره الان چند وقته همش درد پریودی و حالت تهوع و سردرد دارم بتا هم دادم عدد ۲.۴ بود بی بی چک هم دوبار زدم منفی بود خانوما توروخدا راهنمایی کنید
سلااام من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘
دختر خوب این چه کاریه آخه 🥴 موقع شیردهی هم امکان بارداری هست
و اینکه پریودی بهم میریزه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
دختر خوب این چه کاریه آخه 🥴 موقع شیردهی هم امکان بارداری هست و اینکه پریودی بهم میریزه
اره عدد بتا ۲ یعنی چی ممکنه بیشتر شه
سلااام من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
اگه آزمایش ها مفید بودن نگران نباش ولی خیلی از خانوما تا وقتی شیر میدن پریودی ندارن
منفی