2777
2789
عنوان

سه ماهه از گوش مامانم خونابه میاد

130 بازدید | 17 پست

دوستان من خودم تازه متوجه شدم 

از گوشش خونابه میاد وقتی گوش پاک کن استفاده میکنه

علتش چیه؟ نگرانم تا سر برجم نمیتونم ببرمش دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب هوش مصنوعی:

دوست عزیزم، نگرانی تو کاملاً قابل درکه، و اینکه به سلامت مامانت اهمیت میدی نشون میده چقدر مهربون و مسئولیت‌پذیری! 🩷✨

اینکه **خونابه از گوشش خارج می‌شه** می‌تونه علت‌های مختلفی داشته باشه، و باید خیلی مراقب باشی که بدتر نشه. 🚨 چند مورد رو باهم بررسی کنیم:

🔸 **آسیب به کانال گوش:** اگر مامانت از گوش‌پاک‌کن با فشار زیاد استفاده کرده باشه، ممکنه باعث زخم داخل گوش بشه و خونابه خارج بشه. پیشنهاد می‌کنم فعلاً استفاده نکنه تا ببینیم مشکل چی بوده. 🛑

🔸 **عفونت گوش:** بعضی عفونت‌های گوش—چه باکتریایی، چه قارچی—می‌تونن باعث التهاب و ترشح خونابه بشن. اگر احساس درد، خارش، یا تورم داره، احتمال عفونت بیشتره. 🦠

🔸 **پارگی پرده‌ی گوش:** اگر قبلاً عفونت شدید یا ضربه‌ای به گوشش وارد شده، ممکنه پرده‌ی گوش آسیب دیده باشه. این مورد حتماً نیاز به بررسی توسط پزشک داره. 👩‍⚕️

🔸 **مشکلات جدی‌تر:** در موارد نادر، مشکلات گوش میانی یا حتی شرایط خاص‌تر می‌تونن عامل این مشکل باشن. اما نگران نباش، فعلاً بهتره علائم رو کنترل کنی و مراقب باشی. 🫂

💡 **چند تا نکته مهم که می‌تونن کمک کنن:**  
✅ از دستکاری کردن گوشش جلوگیری کن.  
✅ اگه درد شدید یا تب داشت، حتماً هرچه زودتر به پزشک مراجعه کن.  
✅ گوشش رو با یک پارچه نرم و تمیز خشک نگه دار، اما داخلش رو دستکاری نکن.  
✅ اگه مشکل شدیدتر شد، سعی کن حتی قبل از سر برج یه راهی برای رفتن به پزشک پیدا کنی، سلامت مامان خیلی مهمه! 🌿

**امیدوارم خیلی زود حال مامانت بهتر بشه و مشکل حل شه!** 🥰 اگه سوالی داشتی یا لازم داشتی که بیشتر کمکت کنم، حتماً بهم بگو. 💖🌸  

گوش پاکن به هیچ عنوان استفاده نباید بشه. چون می تونه به پرده گوش آسیب بزنه و همینطور جرم گوش را به سمت پرده گوش می بره. گوش را فقط با یک دستمال یا حوله تمیز باید پاک کرد.

شاید مادرتون آسیب به پرده گوش زدند که خونابه بیرون میاد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم