2777
2789
عنوان

Pms رو چیکار میکنین

125 بازدید | 16 پست

بچه ها من توی این دوران قبل از پریودی به شدت زودرنج و غمگین میشم 

احساس بدبختی میکنم خودمو سرزنش میکنم حالم خوب نیست شما چطوری با این دوره کنار میاین من هر ماه این موقع میشه خیلی خیلی آسیب پذیر میشم از همه اطرافیان میرنجم همه چی اشکمو در میاره 

امروز سر کلاس به قدری حالم بد بود بزور جلوی گریه امو گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دور گریه کنم اوکی میشم ولی حتما هرماه اون میزان لیتر اشک و تا نریزم حال کثافتم خوب نمیشه🤕

منم خیلی گریه میکنم 

اما خالی نمیشم انگار تمام احساساتی که کل ماه سرکوب میکنیم این موقع میشه میاد سراغمون 💔

یادم میفته پی ام اسم میگم رستا این حسا طبیعیه خودتو درگیر نکن پی ام اس بگذره حالت اوکی میشه،الان این چیزایی که میاد ذهنت رو نادیده بگیر

ولی بیشتر ازین گه غمگین و افسرده شم ببخشید هورنی میشم:)))😂😂هرکیو میبینم کراش میزنم حالم بد میشه،گاهی گریم میگیره

۱۳ دلیل برای اینکه........

یادم میفته پی ام اسم میگم رستا این حسا طبیعیه خودتو درگیر نکن پی ام اس بگذره حالت اوکی میشه،الان این ...

وااااای دقیقا 

اینم یکی از مشکلاتمه

نمیدونم چه خاکی بریزم سرم با این پی ام اس دو بار دوبار پریود میشم کلا توی پی ام اسم

دقیقا هم عصبی شدم هم بسیار زودرنج و غمگین نمیدونم چیکار کنم 💔

بخدا هیچ راهی نداره فقط باید صبوری کنیم تا بگذره 🥲🥲🥲 

سبز می‌مانیم ، در اوجِ آوارگی🦋• Chance god= yeganeh •

وااااای دقیقا اینم یکی از مشکلاتمهنمیدونم چه خاکی بریزم سرم با این پی ام اس دو بار دوبار پریود میشم ...

هعیییی

آخرین بار تو پی ام اس استادم سرکلاس درس میداد من اینور با نیش باز زل زده بودم بهش هی میگفتم چقدر خوبه چقدر هاته،کاش میشد الان برم.....

خلاصه ریدم تو پی ام اس و پریودی

۱۳ دلیل برای اینکه........