2777
2789
عنوان

قبولی تیزهوشان کلاس نهم

63 بازدید | 10 پست

سلام لطفا اگه اطلاعی دارید همینجوری رد نشید پسرم کلاس دهم میره امسال ولی چون میخواد تیزهوشان بخونه قبولی شو بگیره دوباره میگه امسال نهم میرم نمره هاش بالای 19 تجربی میخواد بخونه سال گذشته بفکرش نبود اصلا نمی‌دونست وگرنه میخوند برای همین امسال بفکرش افتاده بنظرتون شدنیه یسال عقب بندازه ارزششو داره خواهرانه نظرتون بگین دعاتون میکنم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم رو بخونه پایان سال مدارس نمونه دولتی ازمونشو بره بده فکر کنم تیزهوشانم بتونه بده یه تایم مشخصی داره چون هم نمونه هم تیزهوشان خروجی داره

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

مگه میشه دو سال یه پایه رو خوندفک نکنم تیزهوشان ورودی بین دو تا پایه دهم و یازدهم داشته باشه

همون نمیدونم همینجوری که نمیشه یه سال عقب انداخت ورودی تیزهوشان ششم به هفتم نهم به دهم داره فقط یعنی دهم به یازدهم امکان نداره؟ 

واقعا یعنی از دهم به یازدهم هم میشه

باز سوال کن ولی بله میشی اگر مدارس خروجی داشته باشن که ۹۹.۹ درصد دارن

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

واقعا یعنی از دهم به یازدهم هم میشه

از یه مشاور بپرس برای اطمینان همینی که من گفتم و بگو بهشون 

هردو مدرسه بزنه هم نمونه هم تیزهوشان

ممنون عزیزم خیر ببینی

موفق باشن 

التماس دعا

سلام. تاجایی که من می‌دونم، وقفهٔ تحصیلی (یعنی همینکه دوباره پایه نهم رو بخونه) خودبه‌خود باعث می‌شه که اصلا نتونه آزمون تیزهوشان رو شرکت کنه. جدای از اون، اون‌قدر هم قرار نیست مهم باشه که بخواد همچین کاری بکنه؛ چون معمولا فقط یک سال دهم هست که بچه‌ها مدرسه براشون مهمه ولی از یازدهم دیگه دنبال کنکور و امتحان نهایی هستن و شاید اصلا از نصفهٔ سال یازدهم، سرِ کلاس‌ها حاضر نشن و مثلا برن سالن مطالعهٔ مدرسه‌شون درس بخونن. اگر هم که بنیه علمی قوی‌ای داشته باشه و بخواد مسیر المپیاد رو پیش ببره که از همون سال دهم باید مدرسه رو ول کنه (در واقع، از مدرسه‌اش معافیت بگیره) و بشینه اون المپیاد مدنظر خودش رو بخونه؛ که اگر المپیاد رو انتخاب بکنه، عملا دیگه به مدرسه کاری نداره؛ تنها مزیتی که اون دانش‌آموز سمپاد داره اینه که بچه‌های المپیادی بیشتری احتمالا دور و برش هستن و به‌خاطر همین، جو علمی خوبی دارن. در کل، اون‌قدر ارزش نداره که بخواد ناراحتی‌ای بابت این موضوع داشته باشه. از الان باید این مسیر المپیاد یا کنکورش رو انتخاب بکنه؛ اگر خواست بره المپیاد که خیلی جدی باید از همین الان شروع بکنه به خوندن، اگر هم که خواست واسه کنکور بخونه، باید سعی کنه زودتر از بقیه (تا قبل عید) کتاباش رو تموم بکنه که مطمئن بشه نمرهٔ نهایی‌اش بالا باشه. امیدوارم موفق باشه

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان