2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235171 بازدید | 1259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان با اجازه ی استارتر دو تا تاپیک آخرم گزارش بزنید بی زحمت حذف بشههر کس لایک کنه براش صلوات بفرس ...

گزارش زدم تو ام برای باردار شدنم دعا کن

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

این سوتی نیست شاهکار مامان و بابامه مادر بزرگم تعریف کرد این شاهکارشونو:اون قدیما شب حجله رسم دستمال ...

وااای😂😂😂😂😂

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
عزیزم حول درسته، هول ی معنی دیگه میده🤣🤣🤣🤣دیدی بازم سوتی دادی😂😂

عزیزم حداقل یه سرچ بکن که خودت سوتی ندی  

حول معنیش اطرافه هول به معنای عجول بودنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حداقل داخل میری عینکتو درببیار عزیزم

مغازش از این کوچیک هاست که قسمت فروشنده رو به بیرونه

متوجه منظورم امیدوارم بشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مادر من اخلاق خاصی داره افسرده س استرسی یه و اینکه اصلا بیرون نمیره مگر اینکه خونه بچه هاش اونم بد موقع ومثلا سر ظهراینا یه بارمجبورشده بود جایی بره با خط واحد همیشه یا باپدرم یا بچه هاش خلاصه رفته بود به باجه داره گفته بود چندتابلیط بهم بده مرده گفته بود تو دگه کی هستی از دوره ی قاجاراومدی خانم باید کارت بلیط بخری مامانم هم اصرارکه بعدن میخرم الان فعلا چند تابلیط بده

ن ما مثل تو نیستیم

گود فور یو😂

خنده دار نیست شرم اوره لفت بزن از اون گروه دیگه

خب من عمدی این کارو نکردم مرسی که گفتی شرم آوره من خودم نمی‌دونستم و نیاز به گفتن بود😐👌🏻

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻