2777
2789
عنوان

مرغ آب پز رژیمی

54 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من از امروز رژیمم رو دوباره شروع کردم برای ناهارم و شام مرغ آب پزی خوردم می‌خوام بدونم رژیمم رو بهم می ریزه  یا نه؟ مرغ با هویج و پیاز و سیب زمینی رو چند تکه میکنم با آب می پزم و ادویه جان میزنم بهش بعد داخلش روغن جمع میشه و اینکه سیب زمینی هم داخلش گذاشتم بعضی ها  میگن چاق می‌کنه و از طرفی هم مرغ چون که داخلش چربی داره مشکلی پیش نمیاد من حتی اگه چند بار ازش در طول روز بخورم مشکلی نیست؟ لطفاً هر کس تاپیکم می بینم جواب بده 

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

۱۲ کیلو کم کردم اصلن رژیم خاصی نگرفتم بگم حتمن باید فلان چیز بخورم غذای همیشگیم میخورم ولی کم 

اینجور رژیم شما درسته کم‌میکنی ولی آخرش خسته میشی و دوباره ول میکنی میره بالا 

۱۲ کیلو کم کردم اصلن رژیم خاصی نگرفتم بگم حتمن باید فلان چیز بخورم غذای همیشگیم میخورم ولی کم اینجور ...

نه فقط این مثلاً امشب اینو خوردم فردا شب هر چی بود کمش رو میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی بخور ولی کممن با این روش ۱۲ کیلو کم کردمکم حجم از همه چی و زیااااد جویدن ( همون متد پل مکنا ) ...

میگم من می‌خوام تو ۲۲ روز ۴ کیلو کم کنم با این روش میتونم؟ باید برم جایی نیاز که حتما ۴ تا ۵ کیلو صد در صد کم کنم 

الان روش خاصی داری برا رژیم؟

من فستینگ ۱۴/۱۰ رو امروز شروع کردم دیگه فقط همینو می‌دونم مثلاً ۱۰ ساعت در طول روز مجازم چی بخورم ولی دیگه بعدش هیچ نخورم تا فردای روز بعد ،اما باز نمی‌دونم موفق میشم با نه میشه راهنماییم کنی

من فستینگ ۱۴/۱۰ رو امروز شروع کردم دیگه فقط همینو می‌دونم مثلاً ۱۰ ساعت در طول روز مجازم چی بخورم ول ...

هر روشی که انجام بدی به طور مستمر حتما نتیجه میده 

فست هم خوبه 

اون بازه خوردن یا کالری شماری کن یا ماکرو شماری( لوکرب)

روش من متد پل مکناست 

رعایت ۴ قانون 

هر موقع گرسنه بودم هر چی دلم خواست اروم بخورم و سیر شدم عقب بکشم

پیاده روی یا هر فعالیت که دوست داری ام در کنارش انجام بده 

هر روشی که انجام بدی به طور مستمر حتما نتیجه میده فست هم خوبه اون بازه خوردن یا کالری شماری کن یا ما ...

ممنونم گلم انشالله نتیجه بگیرم 💪🫂😘