2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235151 بازدید | 1259 پست
میدونی من حواس پرت نیستم که خیلیی هول و عجولممثلا تو شرایط عادی تو خونه عجله دارم راه میرم میخورم به ...

عزیزم حول درسته، هول ی معنی دیگه میده🤣🤣🤣🤣دیدی بازم سوتی دادی😂😂

چقدر زود دیر شد، حیف💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه آزادم

۵-۶ ماه پیش واسه پدرم تو ایتا اقساط وام دانشجویی رو فرستادم

سین زد چیزی نگفت

بعد ازم پرسید پیگیری کن که واسه تضمین پرداختش گفتن سفته بیارین، الکترونیکی هم میشه یا فقط کاغذی؟

باز همون روز پرسیدم براش فرستادم

دفعه ی بعد که ایتا رو چک کردم دیدم از اکانتش پیام اومده: فکر کنم اشتباه گرفتینا عموجان :|

اینهمه مدت فکر میکردم عموم، بابامه

دانشگاه آزادم۵-۶ ماه پیش واسه پدرم تو ایتا اقساط وام دانشجویی رو فرستادمسین زد چیزی نگفتبعد ازم پرسی ...

نهههههه حالا چی‌میشد عموت میگفت چشم دخترم عموت که نمرده واست قسطارو واریز میکنم😭😭😭خیلی رمانتیک میشد

من یه بار رفتم از سبزی فروش سبزی بگیرم فکرم جای دیگه درگیر بود میخواستم بپرسم سبزی خوردن کیلو چندگفت ...

ما طبقه سوم زندگی میکردیم بعد مادرم رفته بود بیرون برگشته بود هی در طبقه دوم رو میزد 😂صداش میومد می گفت باز کن دیگه بلند بلند داد میزد میکوبید رفتم گفتم مامان تو کجایی در باز کردم تو نیستی ک صدات از کجا میاد آخه😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یه بار تو یه جلسه اداری خیلی لوکس و شیک داشتم صحبت میکردم آدامسم پرت شد بیرون 🥲🥲اونا هم با چشم مسی ...

این فوبیای منه,😂😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من یه کار وحشتناکی که کردم

دوسال پیش بچه ها راهی مدرسه کردم از مغازه برا بچه ها کیک و شیر اینا گرفتم ،برا خودمم یه ادامس از این مدلا هست تو پاکته مثل سیگار از اونا

حساب کردم بچه ها سوار سرویس شدن رفتن

اومدم خونه دیدم ای وای اینا که ادامس نیس کاندومه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️پسره هم با همسرم یه دوستی داشتن .اصلا ابشدم تصورکن روزی چند بار میرفتم مغازش چیزی لازم میشد 😖حالا تو مغازه میگفتم اینا طعم دارچین نداره .پسره میگه همشون همونجان خودتون ببینید🥴

🥰🥰🥰