2777
2789
عنوان

من سلطاان سوتی ام یه سوتی بدییی تو سوپر مارکت دادم بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235161 بازدید | 1259 پست
من چند سال پیش رفتم سوپری روغن بخرم ب جای روغن لادن طلایی گفتم روغن لادن طباطبائی بدید اسم بازیگره ر ...

😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
منم خیلی سوتی میدم و بدیش هم به اینه متوجه بشم توهمون لحظه از شدت خنده خودم دست و پامیزنم....یبارم ر ...

😂😂😂😂😂

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس عمه ام میره البالوبخره بعد زده بود۲۰۰۰۰قیمت اینم فکرده دوهزارتومنه گفته چه عالی یه کیلوخریده دوهزار داده به مرده اونم گفته صدقه میدی بیست هزار نه دوهزار اصحاب کهف مگ🤣

میجنگم میدونم سخته ولی تا پیروز نشم دست نمیکشم

منم همینم متاسفانه ایکیو و اعتماد به نفسمون پایینه

نه عزیزم ذهن که شلوغ باشه تو فکر باشیم یهو هول میشیم 

...پنجاه نفر خاطره تعریف کردن ‌همه خنگن حالا😅

منم همینم متاسفانه ایکیو و اعتماد به نفسمون پایینه

اعتماد بنفسم بالای بالاست

ایکیومم خوب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

به خدا به هوش ربط داره

بخدا من همیشه شاگرد اول کلاس بودم المپیاد هم رتبه اوردم ربطی نداره😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چن روز پیش با همسرم رفته بودم خونه مادرش خواهر شوهرم خونشون طبقه بالای مادرشوهرمه کلوچه درست کرده بود از اینا ک زیره داره ی ظرف اورد پایین و رفت منم خوردم دیدم خوشمزه س گفتم چ خوشمزه س چ موادی داره بعد مادرشوهرمم میخواست مثلا توضیح بده گفت آرد روغن بکینی( پکینگ پودر منظورش بود) جدیدا میره لیزر😂

وای برادرشوهرمم بود من نمیدونستم بخنده م یا خجالت بکشم 

بهم گفت کیفت خیلی خوشگله... من در جواب گفتم مبارک باشه....

😂