2777
2789
عنوان

چقد امشب حالم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سوزش ادرارم داشتی

اره خانوم ولی اون ربطی به اتروفی نداره

من بخاطر سایز کلیه که از مال شما کوچیکتره همش عفونت ادراری شدید میگرفتم جوری که یه بار داشتن بستریم میکردن

سوزش ادراری یا از عفونته یا شن کلیه 

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
خداروشکر عزیزدلم یه مدت این کارو میکردم مرسی که دوباره یادآوری کردیلطفا با دل پاکت دعا کن به زودی دل ...

مرسی عزیزم لطف داری چشم😍

من عاشق حیوونام نمیتونم بذارم از گرسنگی تلف شن😘

همسر من بیمارستان اطفال کار میکنند تو یه کلان شهر امسال حداقل هفت هشت مورد گاز گرفتگی داشتند که دو سه تاش منجر به فوت شد همه توسط سگ های ولگرد که توسط افرادی مثل شما که یه دید اشتباه به اکوسیستم داره غذا داده شدن و در یه منطقه ضعیف و حاشیه شهر سگ ها به طرز عجیبی زیاد شدن و به بچه ها حمله کردن فکر کن خرخره یه بچه رو جویدن...دفعه بعد که خواستی این اشتباه رو تکرار کنی به این فکر کن که نفرین خانواده اون بچه از دعای سگ گیراتره

امید آخرین چیزیست که میمیرد
همسر من بیمارستان اطفال کار میکنند تو یه کلان شهر امسال حداقل هفت هشت مورد گاز گرفتگی داشتند که دو س ...

این دقیقا مربوط میشه ب ناتوانی دولت 

این همه کشور وجود دارن سازمان های حمایت از حیوان هارو دارن و ب درستی اداره میکنن

اگه بجای کشتن حیوون ها اون هارو عقیم کنن زاد و ولد کمتر میشه 

نه جامعه ب مشکل برمیخوره 

نه اون حیوون ها آزار می بینن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

همسر من بیمارستان اطفال کار میکنند تو یه کلان شهر امسال حداقل هفت هشت مورد گاز گرفتگی داشتند که دو س ...

اهان یعنی بذاریم از گرسنگی بمیرن؟

پس چرا همون سگها یه بار به من حمله نکردن

در حالی که منو دخترام همش بهشون غذا میدیم

هرکیم میبینه من همش به حیوونا کمک میکنم کلی دعام میکنه

علاوه بر غذا دادن من همش یه قسمتی از حقوقمو میدم به پناهگاه حیوونا برا عقیم سازی و غذای خشک بچه ها

اهان یعنی بذاریم از گرسنگی بمیرن؟پس چرا همون سگها یه بار به من حمله نکردندر حالی که منو دخترام همش ب ...

بهتره قفل کنی تا حال خوبتو خراب نکردن 

بدون منطق صحبت میکنن و طلبکارن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀