2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم دیگه

125 بازدید | 14 پست

پسرم ۵ سالشه‌ تاخیر گفتار داره شیطونم‌ هست پیش خودم میگم گفتارش تا زمان سنجش بهتر میشه قبول شه کابوس هر روز منه این دیگه از همه چی ناامید‌ شدم😭😭

تجربه داره کسی راهنمایم‌ کنه!!

تمرین کن باهاش فقط، خیلی تاثیر داره، براش ترانه،اهنگ، مداحی، قرآن هر چی که دپست داره بزار و با هم بخونید تو خونه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی بردین گفتار درمانی

از دوسال بردمش خوب شده فقط الان گزارش دهی کامل نداره چیزی رو آنچنانی‌ برام تعریف کنه دارم روی اونش کار میکنم

ولی داستان میگه حتی از خودشم‌ میگه 

دوستم می‌گفت خواهر زاده م نمیتونید حرف بزنه هر کاری کردیم گفتار درمانی کردیم فایده نداشت که نداشت

مدرسه که رفت عین بلبل حرف زد ، حتی می‌گفت یک و نیم سالگی هر اتفاقی رو دیده بود تو ذهنش ثبت کرده بود و الان داره بهمون میگه خیلی باهوشه و ...

شمام ناامید نباش عزیزم انشالله که مشکلی پیش نمیاد 

پسر خودمن تا دو سالگی زیاد نمی‌توانست حرف بزنه ولی با این حال من همش براش کتاب می‌خوندم و اجازه نمی‌دادم تی وی و گوشی ببینه  الان سه سالش تموم شده و عین بلبل حرف میزنن ماشاالله و کلمات رو هم کامل ادا میکنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

دوستم می‌گفت خواهر زاده م نمیتونید حرف بزنه هر کاری کردیم گفتار درمانی کردیم فایده نداشت که نداشتمدر ...

منم پسرم همه چی رو یادشه از دوسالگیش‌ حتی برام میگه هم ولی کوتاه تعریفش میکنه

خب اکه الان نمیره اکه بنظرت لازم بازم ببر ولی چارت فقط به حرف کشیدن ازش تلو... گوشی کلا قطع کن حتما ...

مهر میره پیش ۲ گوشی رو دوماهه قطع کردم تلویزیون هم درحد یه ساعت و نیم اونم شبکه پویا

مهر میره پیش ۲ گوشی رو دوماهه قطع کردم تلویزیون هم درحد یه ساعت و نیم اونم شبکه پویا

ببرش پارک زیاد هروز بزار با بچه‌ها زیادحرف  بزن بازی کنه اون به مرور خوب میشه دل نگران نباش اصلا

منم پسرم همه چی رو یادشه از دوسالگیش‌ حتی برام میگه هم ولی کوتاه تعریفش میکنه

پس نگران چی هستی عزیزم 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

پس نگران چی هستی عزیزم

گزارش دهی کامل نداره چیزی رو برام طولانی تعریف کنه تند و روون نمیتونه مثل خودمون حرف بزنه ولب الان بهتر شده گفتار درمان میگه بخاطر اینکه دیر به حرف اومده اینطوره