2777
2789

گچ رو که باز کردی سعی کن با عصا راه بری طوریکه وزن بدنت به هیچ عنوان روی قوزک پای شکسته نیفته 

تا دوماه از قرص کلسیم استفاده بکن 

میتونی کلسیم دی بگیری که هم کلسیم داره هم ویتامین دی و برای جذب کامل کلسیم ویتامین دی ضروریه 

روزی یکی بخور تا دوماه بعد میتونی راه بری وگرنه اگر رعایت نکنی دوباره میشه عین اول

گچ رو که باز کردی سعی کن با عصا راه بری طوریکه وزن بدنت به هیچ عنوان روی قوزک پای شکسته نیفته تا دوم ...

خب الان بعد بیست روز که از باز کردن گچ گذشته هنوز مفصل پام خشکه البته خیلی بهتر از اولش شده همش میترسم که دوباره نشکنه😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان بعد بیست روز که از باز کردن گچ گذشته هنوز مفصل پام خشکه البته خیلی بهتر از اولش شده همش میتر ...

طبیعیه باید روغن کاریش بکنی 

ویتامین دی به اضافه ی کلسیم بخور تا هم حسابی جوش بخوره همم روغنکاری بشه 

بیست روز برای درمان مفصل پا خیلی زمان کوتاهیه حداقل 2 ماه دیگه باید مراعات کنی 

زانوی سمت راست من تو باشگاه بدنسازی زیر وزنه ی 210 کیلویی ترکید و رفتم گچ گرفتم و وقتی پامو بازکردم تا 6 ماه غضروف ساز میخوردم و یکطرفه راه میرفتم طوریکه وزنم روی سمت چپ بدنم بود از اون زمان تا الان نزدیک به 15 سال میگذره هنوز گاهی اوقات درد میگیره با اینکه کاملا خوب شده 

مثلا وقتی تو زمستون پای راستم یخ میکنه شروع میکنه به درد گرفتن ولی پای چپم نه هیچ دردی نداره