2777
2789
عنوان

کم اوردم …

64 بازدید | 14 پست

زیر کارهای خونه و بچه داری و و و و و زاییدم رسمااااا

هم از لحاظ جسمی هم روحی داغوووون شدم 

توروجون عزیزتون اکه انرژی زایی دوپینگی قرصی پودری چیزی میشناسید که انرژی خیلی زیادی بده معرفی کنید

از خستگی مغزم خوابیده از بدنم به زور دارم کار میکشم 😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

برو داروخونه یک کراتین مونوهیدرات بگیر 300 گرمی برند کارن 

روزی 5 گرم ازش مصرف 

کراتین بدنت پایینه 

با خوردن قهوه و انرژی زا و این قبیل نوشیدنی ها هیچی درست نمیشه 

کراتین فقط توی گوشت قرمز پیدا میشه که بدن انسان روزانه به نیم کیلو گوشت قرمز نیاز داره برای ساخت کراتین

نیم کیلو گوشت قرمز 5 گرم کراتین داره که اگر کسی بخواد روزی نیم کیلو گوشت بخوره میترکه ولی قدیمیا راحت میخوردن 

با یک ترازویی که گرم رو وزن میکنه هر روز 5 گرم بریز داخل اب یا اب میوه خوب هم بزن تا حل بشه بعد یخ بنداز داخلش و بخور 

بعد دو یا سه روز متوجه میشی ادم سابق نیستی 

روزایی هم که فعالیت نداری کلا مصرف نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو داروخونه یک کراتین مونوهیدرات بگیر 300 گرمی برند کارن روزی 5 گرم ازش مصرف کراتین بدنت پایینه با ...

ممنون اخه میشه توی شیر دهی استفاده کرد ؟ 

بله کاملا میدونم که چای و قهوه فقط انرژی موقتی میدن و بعد از تموم شدن اثرش صدبرابر خستگی رو بیشتر میکنن

ممنون اخه میشه توی شیر دهی استفاده کرد ؟ بله کاملا میدونم که چای و قهوه فقط انرژی موقتی میدن و بعد ا ...

دقیقا ولی کراتین اینکار رو نمیکنه و یکی از سالم ترین مکمل ها هست و بدنسازها وقتی سطح انرژی بدنشون افت شدید پیدا میکنه طوریکه دیگه توان ندارن وزنه بلند کنن از کراتین استفاده میکنن چه اقایون چه خانوما 

خستگی شدید و کمبود انرژی رابطه ی مستقیم با کمبود کراتین خون داره 

برای همه ی ادما مفید هست تو هر سن و سالی چه ورزشکار چه کسیکه ورزش نمیکنه

ممنون اخه میشه توی شیر دهی استفاده کرد ؟ بله کاملا میدونم که چای و قهوه فقط انرژی موقتی میدن و بعد ا ...

بله میشه اتفاقا بهترین مکمل به حساب میاد و بچت هم قوی میشه ولی بازم سوال کن از پزشک سرخود نخوری برای بچت ضرر داشته باشه ولی تاجاییکه اطلاع دارم مکملی هست که ضرری نداره و صرفا قدرت بدنی و استقامتی و توده ی عضلانی رو زیاد میکنه و اعصاب رو هم اروم میکنه 

خیلی عالیه اگر بتونی استفاده بکنی 

بله میشه اتفاقا بهترین مکمل به حساب میاد و بچت هم قوی میشه ولی بازم سوال کن از پزشک سرخود نخوری برای ...

تو نت زدم تو سایت نوشته تو شیردهی نخوری بهتره به کلیه بچه فشار میاد ☹️

خیلی ممنون 

ولی بعد شیر دهی حتما استفاده میکنم تازه من اینو پیدا کردممممم

خیلی عالیه 

تو نت زدم تو سایت نوشته تو شیردهی نخوری بهتره به کلیه بچه فشار میاد ☹️خیلی ممنون ولی بعد شیر دهی حتم ...

پس استفاده نکن بچتو داغون نکنه 

بعدش استفاده کن با خیال راحت اونقدر بهت انرژی میده که خیلی وقتها باز گیر میکنی انرژیتو کجا خالی کنی و مجبور میشی بری باشگاه یا پیاده روی و خلاصه یه طوری خودتو خسته کنی 

قابلی نداشت موفق باشی

بسیار عالیه تا نخوری متوجه نمیشی عین بمب میمونه جلوی پیری زودرس رو هم میگیره و جلوی زوال عقل رو هم م ...

فکر کنم من یک درصد کراتین هم توی بدنم ندارم چون تمام ارزوم اینه یکی بیاد کل زندگیکمو بچرخونه من برم یه گوشه کل روزو فقطط بخوابم 

ادمایی که با انرژی دارن زندگی میکننو هیچ وقت نفهمیدم همیشه میگم یعنی اینا خوابشون نمیاد یعنی بدن درد ندارن یعنی خسته نمیشن !!!چطور ممکنه اخه 

خیلی سخته 

حالا مسیولیت کامل یه زندگی افتاده روی دوش م گیر کردم توش دنبال دکمه برگشت به گذشته میگردم که نجات پیدا کنم همش اما همش خیاله تازه این منم با یه عاااالمه مسیولیت 

یه تن و روح خسته و خواب الود 😣😔

فکر کنم من یک درصد کراتین هم توی بدنم ندارم چون تمام ارزوم اینه یکی بیاد کل زندگیکمو بچرخونه من برم ...

خب حالا وقتی کراتین خوردی تو هم میشی عین بقیه و از دیوار صاف میری بالا 

زندگی اگر دکمه ی برگشت داشت من اونقدر میزدم که برگردم به زمانیکه بابای بابام هنوز بدنیا نیومده بود تا حداقل یه 130 یا 140 سالی دیرتر بدنیا میومدم 

خب حالا وقتی کراتین خوردی تو هم میشی عین بقیه و از دیوار صاف میری بالا زندگی اگر دکمه ی برگشت داشت م ...

ایشالله من یکی که دیگه تازه پیداش کردم تا ابدهم برات دعا میکنم 😂😂ولی کاشکی وجود داشت 

لعنت به زندگی 

البته بعضیا خوشن …

ایشالله من یکی که دیگه تازه پیداش کردم تا ابدهم برات دعا میکنم 😂😂ولی کاشکی وجود داشت لعنت به زندگی ...

اونا خوش نیستن خولن 

دنیا با ادمای خول خوب کنار میاد 

ممنونم از لطفت مراقب خودت باش

اونا خوش نیستن خولن دنیا با ادمای خول خوب کنار میاد ممنونم از لطفت مراقب خودت باش

دقیقا زدی تو خال 

البته منم یاد گرفتم بزنم شبکه خول و چلی  ، اصلا هر فاز و شخصیتی رو بگی بلدم برم توش مخصوصا همین خلی رو ، ولی حسش نیست ارزششو نداره  

مشخصه ادم فهمیده ای هستی 

انشالله بهترین ها نصیبت بشه 

چشم حتما 🌺🌺🌺