2777
2789
تا جایی که توی اینستا دیدم میگن ریاضی خیلی سخته و خسته کننده البته تجربی هم خیلی سخته ولی به شخصه به ...

من خودم تجربی دوست دارم یک نفر گفتم فالل رفت برام گگفت هر دو برات خوبه اما تجربی برات اسون تره و راحت تری ولی پدر و مادرم هر دو تحصیل کرده رشته ریاضین و میگم اینها درساشون تو دانشگاه مثلل همه و الان با سهمیه ها تجربی سخته و عذاب میکشی و ما خودمون ریاضی ایم بهت کمک میکنیم و بازار کار وارد شدن راحته اینا رو میگن موندم به  خدا دو هفته دیگه هم هدایت تحصیلی میاد

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم تجربی دوست دارم یک نفر گفتم فالل رفت برام گگفت هر دو برات خوبه اما تجربی برات اسون تره و راح ...

برو دنبال علاقت اگه تجربی رو بیشتر دوست داری برو تجربی چون علاقه ایندتو می‌سازه 

من خودم تجربی خوندم واقعا سنگین بود ولی چون دوستش داشتم تحملش کردم و توش موفق بودم 

ولی دوستم ریاضیش متوسط بود بخاطر مادرش که مهندس بود رفت ریاضی وسطاش کم آورد چون علاقه ای نداشت از طرفی دوستای زیادی داشتم به ریاضی علاقه داشتن رفتن و موفق شدن 

برو دنبال علاقت اگه تجربی رو بیشتر دوست داری برو تجربی چون علاقه ایندتو می‌سازه من خودم تجربی خوندم ...

اللهی برای اون دوستت بمیرم حس بدیه....انشالا  شما همیشه موفق باشی قشنگم  من خودم امسال چند بارکه مثلا رفتم بیمارستان چشم پزشکی و اینا اصلا تپش قلب رفته بودم انقدر از این محیط خوشم اومده بود  و تصور خودم درونش خیلی خفن بود...پیشنهاد شما که تجربی خوندی و تجربه داری توی این زمینه نصیحتت چیه به من؟

اللهی برای اون دوستت بمیرم حس بدیه....انشالا شما همیشه موفق باشی قشنگم من خودم امسال چند بارکه مثل ...

مهربونم 💖💖آره واقعا کلا شخصیتش عوض شد 

ممنون گلم همچنین عزیزم 💖💖

وای پس یه خانوم دکتر درون داری و تجربی رو دوست داری 😁💓

عزیزم کلا هر رشته ای رو که از صمیم قلب دوست داشته باشی واقعا تحصیل و کار کردن اونجا برات بهشته و برعکس اگر هم دوست نداشته باشی برات یه جهنمه

به عنوان کسی که تجربی خوندم بهت میگم تجربی رو اگر دوست داشته باشی و با هدف واردش بشی نه تنها که برآن سخت نیست برات شیرین هم هست

ولی اگه برای دل دیگران و بدون علاقه واردش بشی خیلی اذیت میشی ، قلب درد،استرس سردرد 

آدم تو دبیرستان ما بود هنرمند ولی بخاطر خانواده اومده بود تجربی برای دانشگاه مجبور به انصراف شد فقط خودشو ۳ سال عذاب داد 

عزیزم بدون گوش دادن به حرف دیگران و فقط با گوش دادن به حرف دلت انتخاب رشته کن بدون شرمنده بودن و پشیمون شدن

مهربونم 💖💖آره واقعا کلا شخصیتش عوض شد ممنون گلم همچنین عزیزم 💖💖وای پس یه خانوم دکتر درون داری و ...

فدات بشممممممم عزیز دلممم   موفق باششی امیدوارم شما هم موفق باشی خانم دکتر مرسی از نصیحت هات قشنگم شاید یک روزی باهم همکار شدیم خوشگللم به امید اون روز قشنگ درس بخون و موفق باش عزیزم    

فدات بشممممممم عزیز دلممم موفق باششی امیدوارم شما هم موفق باشی خانم دکتر مرسی از نصیحت هات قشنگم ش ...

خدانکنه مهربونم 💝همچنین گلم مطمئنم یکی از تاپ های رشته انتخابیت میشی💗

خواهش میکنم قشنگم کاری داشتی خوشحال میشم کمک کنم

وای چه عالی میشه خوشحال میشم با یه خانوم دکتر مهربون همکار بشم 💖💖💖💖

توهم همین طور گلم موفق ترین ورژن خودت بشو 🩵🩵