2821
2789
عنوان

چقدرمادرشدن سخته 🥹🥹🥹

184 بازدید | 9 پست

خواهرم ۲۴سالشه بچه قبلیش سقط شد الان ۳ماهه بارداره بدنش ورم کرده کلی تغیرات هورمونی همش یه قسمت بدنش میخوابه همش توخونست خونه مانمیتونه بیاد چون آسانسورنداریم ۴۰تاپله خونه خودشون هم آسانسور نداره امیدوارم بچش سالم بدنیااومد وبزرگ شد قدر خواهرمو بدونه🥹🥹🥹🥹 من هیچ وقت ازدواج نمیکنم باردارشدن خیلی سخته

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بارداری و زايمان راحتترین بخش مادر شدنه سختی هاش برای بعده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من خودم مادرما جبهه نگیرین😁ولی این حرف رو که امیدوارم بچه بعدها قدر پدر و مادرش رو بدونه رو درک نمیکنم.

اتفاقا پدر و مادر باید قدر بچه رو بدونن که اومد و اونا رو به آرزوشون که پدر و مادر شدن بود رسوند.

دخترخواهرشوهر منم سقط کرد دوباره باردار شد خودشو حبس کرده بود من دعوتش کردم خونم اسانسور داش نیومدد خواهرشوهرمم پیشش موند که تنهاذنباشه‌ خیلی خرافاتین 🫤🫤انشالا خواهرت بسلامتی زایمان کنه شما برید پیشش

آخی عزیزم ان شالله زودتربگذره این روزا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دخترخواهرشوهر منم سقط کرد دوباره باردار شد خودشو حبس کرده بود من دعوتش کردم خونم اسانسور داش نیومدد ...

آخه بچه قبلیش سالم بود همه گفتن جاریت برات دعا گرفته نمیدونم راسته یانه بهش گفتم جاریت مهمونی دعوتت نکرد نرو خونش خواهرم باجاریش و مادرشوهرش تویه ساختمون هستن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز