2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیم باید ببینی بارون میاد منطقه یا نه مثلاً سمت ما بادامی گل‌محمدی انجیر اینا دیم میشن

اوم ، بارون که درختای دیگه هستن اطرافش بعد یه رود کوچیکیم تقریبا نزدیکشون در جریانه

دیم باید ببینی بارون میاد منطقه یا نه مثلاً سمت ما بادامی گل‌محمدی انجیر اینا دیم میشن

درخت انجیر نمیدونید به چه فاصله ای از هم کافیه؟ و اینکه چطور باید تکثیر شن؟

برای درخت نهال میکارن معمولا. دیمی میخوای بکاری ی چی بکار مال مناطق کویری باشه با اون شرایط جور باشه

کویری که میگم آب و هوا خشک هست ولی اونجا شاید ده بیست متریش رود رد میشه و درختای دیگم هستن . یکی گفت انجیر ، نظر شما چیه؟

کویری که میگم آب و هوا خشک هست ولی اونجا شاید ده بیست متریش رود رد میشه و درختای دیگم هستن . یکی گفت ...

اگه نزدیک خونه هست انجیر نکار هوای دورشون آلوده میکنه. اگه رود داره چرا قطره ای نمیکنین. اونجوری تقریبا هر چیزی میشه کاشت

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

اگه نزدیک خونه هست انجیر نکار هوای دورشون آلوده میکنه. اگه رود داره چرا قطره ای نمیکنین. اونجوری تقر ...

یعنی اکسیژن تولید نمیکنه ؟😅 یعنی چی آلوده میکنه؟ من اونجا نیستم که بشون برسم ، طبیعت خودش بش میرسه

یعنی اکسیژن تولید نمیکنه ؟😅 یعنی چی آلوده میکنه؟ من اونجا نیستم که بشون برسم ، طبیعت خودش بش میرسه

ی موادی از خودش آزاد میکنه. اکسیژن رو نمیدونم ولی آدمیزاد اطرافش نباشه بهتره. مثلا اطرافش باشی متوجه میشی حالت بد میشه ولی دور درخت سیب یا پرتقال اینجوری نیست. 

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام