2777
2789
عنوان

سابلیمینال

6360 بازدید | 67 پست

بچه ها باور نمیشه رنگ چشمام آبی تیره شده خودم ندیدمشون بقیه میگن چون یک ساله جلوی آینه نرفتم من میدونستم ذهن وجود داره قدرت ذهن واقعیه 😭

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال جلو آینه نرفتی؟🙄

نرفتم حتی آرایشگاه فقط سبیلامو خودم بانخ. می‌گرفتم صبرو استمرار میخواد هنوز به رنگ دلخواه نرسیده آبی تیره شدن 

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بگو بخدا😂

چرا براتون دوراز واقعیته ؟🥺من ثابت میکنم که اینهمه تلاشم بیهوده نبود وقتی نتیجه ام نهایی شد عکس میزارم

چرا براتون دوراز واقعیته ؟🥺من ثابت میکنم که اینهمه تلاشم بیهوده نبود وقتی نتیجه ام نهایی شد عکس میز ...

ما عکس الآنم قبول داریما

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
چرا براتون دوراز واقعیته ؟🥺من ثابت میکنم که اینهمه تلاشم بیهوده نبود وقتی نتیجه ام نهایی شد عکس میز ...

عحیبه چون من قبلا گوش ذادم نتیجه ندیدم و میلیا میگن الکیه

تو از کجا داری گوش میدی؟میفرستیش برام؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

عکس بفرس

نمیتونم چون نتیجه نهایی نشده اطرافیان میگن چشات آبی تیره شده نمبخام الان رنگش. رو ببینم🥰🥰🥹🥹🥹وقتی کامل عوض شد بعد