2777
2789

قبل از اینکه شیو کنید حتما حتما از یک نمک بدن خوب استفاده کنید🤍

نمک بدن سادور پیشنهاد خوبیه👌🏻🎀

البته عکسش رو براتون گذاشتم

طرز استفاده از نمک بدن: توی حموم قبل از اینکه بدنتون رو خیس کنید به مقدار لازم نمک بدن رو به بدنتون بزنید و ماساژ بدید حداقل ۵ دقیقه روی پوستتون باشه و ماساژ بدید.اصلا روی پوست نمدار یا خیس نمک بدن نزنید چون نمک حل میشه و اصلا تاثیری نداره🛁🌱

وقتی نمک بدن روی پوست خشک ماساژ میدید به مرور رنگ سبز تبدیل به رنگ سفید میشه که نشون دهنده لایه برداری و حذف سلول مرده هست🫴🏻✅💚

نکته* اگه بیشتر از ۵ دقیقه نمک بدن روی بدنتون باشه، پوستتون میسوزه

بعد شست و شو پوست بدنتون نرم و لطیف و خیلی خوشبو میشه🩵🚿

در ادامه برای شیو کردن اصلا از تیغ یا ژیلت استفاده نکنید

حتی اگه بهترین مارک ژیلت رو بخرید باز هم موجب پوست مرغی و به مرور موجب تیره شدن رنگ پوست میشه.

و در ادامه برای شیو بدن بهتون نوره رو پیشنهاد میکنم که علاوه بر اینکه موهای زائد دیر به دیر در میاد خاصیت درمانی هم داره 

استفاده از نوره به مرور:👇🏻

موجب روشن شدن پوست ،نرم شدن پوست و رفع پوست مرغی میشه✅️

بعد از استفاده از نمک بدن و شست شو پوست بدنتون ، حتما با یه شامپو بدن خوب از جمله 

اکتیو 

اوه 

شون

استفاده کنید  این سه تا برند خوبیه میتونید یکیش رو تهیه کنید.

ادامــــه دارد.....

بعد استفاده  از نمک بدن و شامپو بدن💙

برای شیو از نوره استفاده کنید 

یه بسته نوره رو همراه با مقداری آب داغ مخلوط کنید تا مثل ماست به غلظت کافی برسه

و بعد به پوست بدنتون بزنید ، چند دقیقه صبر کنید تا نوره روی پوستتون خشک بشه و بعد از شیو بدنتون با نوره خوب بدنتون رو بشورید.

خواص نوره:👇🏻

پیشگیری از سرطان پوست 

کاهش بوی بد پوست 

درمان اگزما و قارچ

لایه بردار

در ادامه بیرون از حمام از یه لوسیون بدن خوب یا نوعی روغن برای جلوگیری از خشکی و خارش استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نکته راجب سفیدی پوست و بدن بگم که این ترکیب رو میتونید به همه جا بدنتون بزنید و کاملا موثره👌🏻🌱

یه دونه سفید آب رو با چاقو خورد کنید یا با کمک رنده ریزش کنید 

به سفید اب خورد شده مقدار کمی گلاب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه ترکیب جامد بوجود بیاد

بعد بهش دو تا قاشق شکر اضافه کنید و این ترکیب رو حسابی هم بزنید تا یه دست بشه

بعد میتونید این ترکیب رو به زیر بغل ، زانو، ارنج، نواحی حساس بزنید ماساژ بدید و بعد چند دقیقه بشورید

به مرور زمان رنگش روشنتر و پوستتون لطیف تر میشه✅️

هردو

برای بیرون از حمام و ابرسانی پوست بدنت باید از لوسیون استفاده کنی که لوسیون وازلین رو بهت پیشنهاد میکنم

برای ابرسانی پوست صورت و  دست کرم ابرسان لافارر رو پیشنهاد میکنم

«روتین آبرسان پوست»ꕢ.•🫧🌱

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─

•|؛🍉| 𖥔 نوشیدن آب به مقدار کافی

•|؛🧊| 𖥔 مصرف میوه های پر آب مثل هندوانه

•|؛🍉| 𖥔 استفاده از یک آبرسان ملایم

•|؛🧊| 𖥔 استفاده از لوسیون بدن ملایم بعد ار حمام

•|؛🍉| 𖥔 سرم ویتامین c رو به روتینت اضافه کن

•|؛🧊| 𖥔 از دوش آب گرم طولانی خودداری کن

─━━━━━⊱✿⊰━━━━━─