2777
2789

توی جامعه‌ای که حقوق زنا یک عمر پایمال شده و یه مکان امن برای دردودل نداشتن یکی پیدا شد یه سایتی رو درست کرد که زنا بتونن بیان مشکلاتی که یک عمر نادیده گرفته شد رو بیان کنن. این خیلی اتفاق عجیب و خوبی بود که یه بستری فقط و فقط برای زنا ایجاد شد. 

ولی الان وقتی می‌بینم مردا زیر تاپیکایی که داره در مورد مشکلات یک زن توی ایران حرف می‌زنه میان نظرای مزخرف و به دردنخورشون رو می‌دن واقعا عصبانی می‌شم. نه تنها فضای سایت رو خراب می‌کنن بلکه مزاحمت هم ایجاد می‌کنن.

ای کاش نینی سایت قبل ثبت نام احراز هویت می‌کرد تا مطمئن بشه فردی که داره توی سایت ثبت نام می‌کنه یه خانومه.

در ضمن من اصلا مردستیز نیستم. من عاشق همسرمم و توی جمعای مردونه خیلی بیشتر بهم خوش می‌گذره و هم صحبتی با مردا رو ترجیح می‌دم. بحث من چیز دیگه‌ایه

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مردا هم نباشن نمیشه چیزی گفت اصن هرچی بگی فرتی تعلیقی بنویسی پریودیم تعلیقی

من نمی‌گم این سایت بی نقصه ولی بالاخره بعد عمری که زنا نادیده گرفته شدن یه جایی برای بیان مشکلاتشون ایجاد کرد. 

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بابا هر روز یکی ی تاپیک میزنه میگه فقط آقا بیاد سوال دارم

بلااستثنا آدمای عجیب غریبی‌ان این کاربرا. من اصلا به چشم یه کاربر معمولی بهشون نگاه نمی‌کنم

سایت عمومی هست و خصوصی نیست

طبیعی هست مردا اینجا دنبال زن مطلقه و بیوه و در شرف طلاق باشن.

سایت هم خصوصی بشه هیچکس نمیاد از خودش فیلم بده احراز هویت کنه اکثرا سعی میکنن گمنام باشن.

پس انتقادت راه حلی نداره.

خود مردا باید درک و شعورش رو داشته باشن نیان که بعید میدونم گربه ای که دنبال شکار گوشته ،گوشت رو ببینه و راحت بگذره.

بابا هر روز یکی ی تاپیک میزنه میگه فقط آقا بیاد سوال دارم

فقط اونایی که میگن اقایون درخواست بدن😑

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

تا یه تاپیک طلاق میزاری کلی درخواست دوستی میدن

ان شالله سر خواهر و مادرشون بیاد و خودشون

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

دقیقا باهاتون موافقم 

مردهایی که اینجا فعالیت میکنن و اظهار نظر میکنن عین اون مردایین که سرشونو میکنن تو مجلس خانوما و میگن به همه شام رسیده؟ درحالیکه بچه خودش گشنه تشنه داره گریه میکنه.

حکایت مردای اینجاست که مشخصه مردونگی کافی ندارن و همسرشونم در اذیتن.

هزاران فضا برای تبادل وجود داره،اما لطفا اینجا ن.پلیززز

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عزیزم خیلی از کاربرا که جنسیت خانوم زدنبیشترشون اقا هستن همونا

دقیقا😂بازصدرحمت به اون که باجنسیت واقعیش اومده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سایت عمومی هست و خصوصی نیستطبیعی هست مردا اینجا دنبال زن مطلقه و بیوه و در شرف طلاق باشن.سایت هم خصو ...

چرا طبیعیه؟مگه اینجا سایت همسریابیه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

دقیقا باهاتون موافقم مردهایی که اینجا فعالیت میکنن و اظهار نظر میکنن عین اون مردایین که سرشونو میکنن ...

اینا اصلا دنبال این نیستن که به حل مشکل کسی کمک کنن. هدفو نیت دیگه‌ای دارن. من یک بار ندیدم یکیشون نظری بده که به نفع زنا باشه