توقعی که از مصححها دارم اینه که فقط طبق قوانین و معیارهای مشخصی که توی امتحان مشخص شده، تصحیح کنن و هیچ جانبی نگیریم. عدالت و دقت خیلی مهمه. دیگه چی؟ توقع ندارم خیلی با دلسوزی یا احساسات وارد بشن، فقط منطقی باشن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من توقع دارم حوصله کنن بخونن برگمو، امروز خیلی خط زدم 😅میدونم اونام آدمن و باید بتونن بخونن، ولی چیکار کنم، انقد میگفتن بدویید، بدویید، ده بار قاطی کردم خط زدم
انتظار داریم وقتی دارن برگه هارو امضا میکنن احساس کنن دارن برگه بچه خودشونو امضا میکنن.. هر برگه هزاران امید و ارزو توی دلش نهفته هست، و هر برگه ارزوهای ینفر توش میمیره یا شکوفا میشه. لطفا توی این وضعیت پراسترس وحشتناک با بی حوصلگی یا سفتی و مچ گیرانه امضا نکنین و تا میتونین پشت دانش اموزا باشین نه مقابلشون و از هیچ کمکی دریغ نکنین با ملایمت و بدون وسواس امضا کنین. #ما همه باهم هستیم
دوازدهمی هارو کنکوری هارو درک کنید حتی اگه مفهوم رسونده باشه عین کتاب نگفته باشه لطفا نمره بهش داده بشه اونی که برگه اش خالیه معلوم ادم بیخیالی بوده اونی که برگه پر نوشته و غلط توش داره و بازم سعی میکنه جواب هارو بده و به یک مفهومی برسونه اون حتما ب فکر آینده اش بوده حالا به هر دلیلی نتونسته نمره بالا بگیره حداقل ابن نظام اموزشی منصفانه نیست اما معلم ها انصاف داشته باشن و سخت گیری نکنن سعی کنن خودشون برگه هارو تصحیح کننن ندن دست آشنا فامیل ک تخصص توش نداره اونی ک معلم هر درس باشه بلاخره از نحوه ی جواب دادنش میفهمه ک از کدوم مدل دانش آموزه اما یک فردی ک اگاهی نداره میتونه کار هم خراب کنه