2777
2789
عنوان

کنکوریا یه دقیقه بیاین بدبخت شدم

163 بازدید | 18 پست

عربی ۲ درس اول نوبت اول خوندم ۲ درس اخر اصلا نخوندم ضعیف هم هستم ..امروز مهمون داشتیم واسه پخت و پز کمک مادرم کردم چون پاش چند روز پیش پیچ خورده بود مهمونمون هم یه کمک ساده نمی‌کرد غیرتم گل کرد از ۲ اینا کمک رو شروع کردم تا همین نیم ساعت پیش تمیز کردم خونه رو 

الان کلا خستم خوابمم میاد حموم لازمم ..بنظرتون از فردا شروع کنم نمره ۱۵..۱۶ به بالا میارم؟  میخوام پشت بمونم زیاد نمره مهم نیس همشو ترمیم میزنم سال بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فردا از ۵ ، ۶ صبح شروع کن تا آخر شب ۱۵ ساعت میتونی بخونی راحت بالای ۱۸ میاری.....

هرچی با نمره‌ی بالاتر ترمیم کنی خیالت راحت تره.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

آره میاری عربی ۱۱ سخت نیست 

ولی از الان بگی ۱۵ ۱۶ میارم همونم نمیاری اصلا هم حرف ترمیم نزن سعی کن حداقل ۱۸ بگیری 

چون سال بعد باید خود ۱۲ رو امتحان نهایی بدی اونم ۱۱ تا 

الکی کار خودت سخت نکن 

تجربه نشون داده کسی که از الان به فکر پشت موندن و ترمیم و ايناست، سال بعد هم موفق نمیشه چون همیشه ی راه فراری داره پیدا میکنه که ۱۰۰ خودشو نذاره....

امتحانام همه رو بد دادم ..کار از دعای مادر گذشته

اغراق نمیکنم اما دعای مادر دنیات رو عوض میکنه، در کنارش تلاش خودت هم شرطه

این قبله را دوباره بچرخان، تا گوشه ی مخالف هستی...

آره میاری عربی ۱۱ سخت نیست ولی از الان بگی ۱۵ ۱۶ میارم همونم نمیاری اصلا هم حرف ترمیم نزن سعی کن حدا ...

بله شما راست میگین من امسال انقد گفتم پشت میمونم فوقش پشت میمونم ۱۰۰ که هیچ ۵۰ خودمو نذاشتم ..هر چی تو فروردین و اردیبهشت خونده بودم واسه نهایی با همونا دارم میرم سر جلسه اصلا تو فرجه نمیخونم فقط کارم گریه اس وه چرا اینجوری شدم من شاگرد ممتاز چرا الان ترس از دیپلم نگرفتن و افتادن از مدرسه نمونه و ...باشم مامانم شروع میکنه دلداری ولی پشیمونم ..این یه ماه عذاب الهی رو کشیدم ..خدا واسه هیچکس درد پشیمونی رو نیاره