2777
2789
عنوان

شوهرم

69 بازدید | 6 پست

بچها یعنی ب  معنی واقعی عصبی ام دیگه نمیدونم چیکار کنم شوهرم همش ب فکر خانوادشه صبح تا شب ب خواهر مادرش پول میده  هر وقت  هر عددی بخوان میده نداشته باشه قرض میکنه   برا خونه مادرش تلوزیون میخره 

برا خواهرش میخره 

تو سیسمونی خواهرش پول میخواد بده 

بهانشم اینه پدر شوهرم  بهشون نمیده 

دوتا داداش مجرد داره جفتشون تنهایی اومدن شهرمون هوای اونارو داره 

هر شب  هرررشب حای اگه شبی من مریض باشم با داداشش قهوه خونه میره بعد از کارش من اگه کار داشته باشم داداششم کار داشته باشه اول اونا  دیروز بش گفتم من ی خرید دارم بیا ببرتم گفت بد از قهوه خونه میام بعذ از قهوه خونش شد ساعت نزدیک نه  گفت کجا بودی گفت هیچ جا با داداش رفتم میخواد برا خونش مبل بخره از اشنای من مبل ببینه اشنای همسرم ک میگم برادرشوهرمم میشناسه و کلا یعنی فرقی نداره شوهرم باشه یا نباشه 

امشب پیام دادم زوتر بیا میخوام برم برنج بخرم زنگ زده من با داداشم اومدیم مبلارو وانت بگیریم ببرم 

هر روز صبح روزی چند بار با مادرش در ارتباطه  خواهرش مدام زنگ میزنه 

میریم شهرمون هنو پامون نرسیده مادرش میکه زودتر بیا برتم مثلا برا خواهرشوهرت میخوایم سیسمونی بخریم ههمونو سوار ماشین کن دو قدم راهو ببر 

یعنی حالم داره بهم میخوره نمیدونم چ غلطی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن توی کارهای همسرت و خانوادش اگه برای شما کم نمیزاره

یعنی چی واقعا متوجه حس های من نشدی این حرفو‌میزنی  😕 تو‌مگه خانوم نیستی چجوری میگی دخالت نکن چه دخالتی من تو این زندگی هیچ حقی ندارم واقعا ب عنوان همسر  

یعنی اولویت هزارم باشه اگه ی پول انداخت جلوم تشکر کنم بخورم بپوشم صدامم در نیاد 😐

شما هم میتونی نیازهاتون بهش بگی و وسایل خونه کم و کسریهاتو بگو برات انجام بده

اصلا بحث من نیست رفتارهای همیرم واقعا داره دیونم میکنه این حجم از احساس مسئولیت در قبال خانوادش داره ازهم میپاشونتم

من خیلی میفهممت

گاهی (خیلی کم) همسر منم این کارو میکنه البته قبلش به من میگه. اما خب از اعصاب خردیش چیزی کم نمیکنه! چیکار میتونی بکنی؟ هیچی

تو این موارد هیچکاری نمیشه کرد متاسفانه. میتونی از یه مشاور کمک بگیری بلکه اون بتونه راهی پیش پات بگذاره