2777
2789

خانمی در مورد اهدای عضو تاپیک زده من یه هو یادم افتاد

یکی از دوستام میگفت رفته مراسم پسر ۱۷ ساله ی اشناهاشون ک مرگ مغزی شده بود در اثر تصادف باموتور ؛ 

بعد یه چیزی گفت من شاخ در اوردم ؛ گفت وقتی مرگ مغزی شده خانوادش قبول کردن اهدای عضو انجام بدن بعد بیمارستان گفته هزینه ی عمل اهدای عضوش با خودتون هست ک بالای ملیارد میشده خانوادش هم گفتن بیخیال اصن ب خاک می سپریمش و عملش نمیکنیم.یعنی هم باید تکه تکه شدن عزیزشون رو میدیدن هم هزینه ی تکه تکه شدن بدن عزیزشونو میدادن بیمارستان، هیچی دیگه همین یادم افتاد واستون گفتم 🙂

واااای نه بابا گلم 

اینطور نیست فکر نکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علکی گفته

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

اصلا همچین چیزی نیست اصلا به نظرت با عقل جور درمیاد؟؟؟؟ خنده داره 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اصلا اینطور نیست 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...