2777
2789

هک شده

اخه یه اولیا اومده بود به بابام میگفت تو برا زن من فیلم و عکس و پیام بد میفرستی

بابام کلی قسم و ایه که من اصلا نمیشناسم خانوم شمارو

رفتن استعلام گرفتن دیدن بابام راست میگه

هک شده بوده

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

توروخداانقدر بی فکرنظرندید، غریبه نیست که خانواده ان ، بعذشم احتمال اینکه هک بشه یا اشتباه فرستاده ب ...

عزیزم چند سالته؟؟ 

من اگه حرفی میزنم از رو سن وتجربمه 

ایشون اگه سکوت کنه طرف مقابل مطمعنن ادامه میده کاراشو

کاربری دوم مادرزن هستم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد احتمال هک باهاتون موافقمباید مطمئن شداما در مورد بقیه حرفاتون باید بگم همین طرز تفکر امثال ش ...

گلم درمورد نرهای توخیابون بله درسته ولی درمورد خانواده اگه تعرض فیزیکی صورت نگرفته باسکوت و بی محلی و برخورد غیر مستقیم میشه مساله روحل کرد ، اینور داستانم درنظر بگیرید که قتل های ناموسی هم به همین دلیلاتفاق میوفته و یح عمربدبختی پشتشه پس هیجان زده نمیشه برخورد کرد

عزیزم چند سالته؟؟ من اگه حرفی میزنم از رو سن وتجربمه ایشون اگه سکوت کنه طرف مقابل مطمعنن ادامه میده ...

من عاقل و بالغم ،،مطمن باشید ، کاری به تجارب شما ندارم ولی برخوردای هیجانی تو محیط خانواده میتونه فاجعه بار باشه ، سکوت و بی محلی یعنی واکنش غیر مستقیم هم طررف مقابلو میترسونه هم باعث نمیشه اتفاقای بدتر تو خانواده بیوفته

من عاقل و بالغم ،،مطمن باشید ، کاری به تجارب شما ندارم ولی برخوردای هیجانی تو محیط خانواده میتونه فا ...

نه گلم من نگفتم داد لیداد کنه وووو بخون چی بهش گفتم راهکارمو نوشتم براش عزیزم حرفت درسته

کاربری دوم مادرزن هستم