2777
2789
عنوان

دوستم همش لباس های منو قرض میگیره

90 بازدید | 6 پست

راستش دختر داییمه ولی من  بدم میاد واقعا لباس های گرون قیمت کفشام هر بار یه بهونه ای میاد می‌بره این بارم یه لباس که ۴ میلیون خریده بودم رو بدون اجازه اومده بود پوشیده بود رفته بود یه جایی بعد تو‌ تنهش دیدم حرصی شدم گفتم حداقل اجازه بگیر دخترررر زشته لباس شخصی خودمه دوست ندارم بدم عههههه 😶 تازه خانوم اگر چیزی هم بهش بگم بهم میگه خسیسی و فلان بنظرتون رفتارش زشت نیست کار هر روزشه..! فقیر هم‌ نیستن ک بگم ندارن خیلی هم دارن 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چات بودم جرش میدادم میمد خونمون اتاقمو چهار قفله میزدم چ داشت پول چ نداشت یاهاش برخورر کن بگو من خسیس نیستم خوبه منم بیام لباساتو بپوشم بگو بیا شرتمم بردار بپوش خجالت نکشی یه چیز شخصیه لباسام  اومدم در اتاقتو قفل کن

دختر. خورشیدم... با افتخار

کفشاتم جمع کن نبینه جر وا جرششش کننننن نتونستی ادرس بده باهم جرش بدیممممممم

واییی بخدا صد بار توپیدمش همش میگه میرم خرید میرم اینجا آنجا بده واسه بار آخر اینقدر التماس می‌کنه ک خودم خسته میشم 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

واییی بخدا صد بار توپیدمش همش میگه میرم خرید میرم اینجا آنجا بده واسه بار آخر اینقدر التماس می‌کنه ک ...

اومدش خودتم برو تو اتاق یا برو بیرون یا اگه حوصله شو نداری یه جوری برین بهش که دیگه نگه بهت یا اصلا جوابشو نده بی محلی کن بهش درمورد اینا حرف میزته بعد چند دیقه خودش خسته  میشه میره توهم درو ببند ک یواشکی هم نتونه بره تو  راحت اگه خیلی چیز بود بهش بگو میخوای شرتمم بدم بهت بپوشی خجالت نکش شورشو در اوردی بعد بلند بگو از ته دل که واقعا بفهمه خسته ای 

دختر. خورشیدم... با افتخار